ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Magnus Carlsson: "Magnus Carlsson"

ANNONS:
(Epic/Sony BMG)

Men snälla nån,

vad vill karln? Dansband Dum fråga. Svaret hörs tydligt. Han vill ingenting särskilt. "Magnus Carlsson" - skivan heter förstås så - är häpnadsväckande idéfattig och okarismatisk. Musiken gör ett så försiktigt intryck att man drabbas av dåliga demovibrationer.

Låtskrivarna

(huvudsakligen Glenmark/Niklas) har misslyckats kapitalt i att hitta fast mark för sin artist. Något som inte behöver vara enbart deras fel. Det låter som om duon fått gissa sig till vilket sound Magnus velat ha, och det låter som om de chansat fel. Det gör att solodebutens goda idéer det finns några ofta ebbar ut i ett Bingolotto-sound jag trodde Magnus Carlsson lämnat bakom sig när han dumpade Barbados för Alcazar. Den vilsna schlagerprofilen låter som en Uno-imitation i balladerna och som GES-kopia i de snabbare spåren. Med en så polerad produkt förstärkt av Magnus artiga bankir-look krävs rejäla refränger. Men hitsen inte bara saknas. De är på en annan planet.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
FIlm
ANNONS:
FIlm
FIlm
ANNONS:
FIlm
FIlm
ANNONS:
FIlm
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: