ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Crashdiet - "Generation wild"

ANNONS:
FAKTA

Crashdïet bildades år 2000 och fick sitt genombrott med debuten ”Rest in sleaze”. Den 20 januari 2006 hittades frontmannen Dave Lepard (David Hellman) död. Bandet fortsatte med finske Olliver Twisted, som nu har ersatts av Simon Cruz.

Visa merVisa mindre
ROCK
Crashdiet
Generation wild
Bästa spår: Chemical
Ska svensk sleaze göra ännu ett avtryck gäller det att publiken accepterar Crashdïets tredje sångare på lika många album. Simon Cruz har onekligen allt – från en kaxig look till en både ren och attitydstinn stämma. Med honom i fronten har bandet hittat en lysande gångbro mellan sitt eget förflutna och hårdrockens kyrkogård. De plundrar friskt, främst från Skid Row (”Native nature”), men för även in vrålläckra megakörer från 70-talets överdådiga glamera. Och är det inte Beatles som vakar över ”Chemical”?
Det må vara helgerån, men ”Generation wild” övertrumfar faktiskt den heliga debuten ”Rest in sleaze”.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
FIlm
ANNONS:
FIlm
FIlm
ANNONS:
FIlm
FIlm
ANNONS:
FIlm
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: