ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

"Marley och jag"

ANNONS:
Familjefilm
USA. Av David Frankel. Med Jennifer Aniston, Owen Wilson, Alan Arkin, Kathleen Turner, Eric Dane

Jag har aldrig haft hund. Och alltid reagerat skeptiskt när folk är överdrivet känslosamma kring ett husdjur. Därför blev jag direkt överraskad av att "Marley och jag" fick mig att börja hulka, ”because of a dog?!”, som Jack Nicholson säger i "Livet från den ljusa sidan". Wilson köper en reavalp för att hejda fruns (Aniston) bebisbegär, lika cyniskt, som valpen är omöjlig att fostra. Och snart får han dras med både olydig hund och barn. Hunden är en bifigur, en ursäkt för att visa tjusningen och skräcken i bildandet av en familj, men utan överdrift.
Wilson-Aniston är ett vardagligt par, med små bekymmer. Den riktiga stjärnan är Wilsons chef (Arkin) som med sina extremt torra reflektioner och råd, får det att knyta sig i magen.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
FIlm
ANNONS:
FIlm
FIlm
ANNONS:
FIlm
FIlm
ANNONS:
FIlm
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: