ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
I dag lanseras Prins Daniels Fellowship, ett projekt som ska hjälpa och inspirera unga entreprenörer. Foto: Suvad Mrkonjic
I dag lanseras Prins Daniels Fellowship, ett projekt som ska hjälpa och inspirera unga entreprenörer. Foto: Suvad Mrkonjic

Prins Daniel vill hjälpa unga entreprenörer

ANNONS:

Prins Daniel vill inspirera och hjälpa unga människor att bli entreprenörer.

Tillsammans med Kungliga Ingenjörsvetenskaps- akademin, IVA, har han därför startat projektet Prins Daniel Fellowship.

– Jag hoppas att många unga människor, som har potentialen att skapa något bra och viktigt, vågar ta steget tack vare projektet, säger han i en intervju på IVA:s hemsida.

I dag lanseras projektet Prins Daniels Fellowship.

Bakom projektet står Prins Daniel själv tillsammans med Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin och syftet med verksamheten är att fler unga människor ska vilja satsa på att bli entreprenörer.

På IVA:s hemsida berättar prins Daniel i en intervju om varför han valt att starta projektet och varför han tycker att det är så viktigt:

– För att samhället ska fungera är vi beroende av människor som vågar satsa och människor som är beredda att lägga mycket tid på att förverkliga sina idéer. När idéerna lyckas skapas arbetstillfällen och många andra positiva effekter.

"Inspirerande"

Prins Daniel berättar vidare om hur hans roll i projektet kommer att se ut:

– Min viktigaste roll i projektet är att vara katalysator och att samla drivande och erfarna personer i en gemensam satsning för entreprenörskapet. Det är inspirerande att träffa och lyssna till duktiga människor. Genom det här projektet ger vi fler den möjligheten.

Hans förhoppningar på initiativet är stora. Dels vill han att det ska ge kunskap om entreprenörskapet och dels väcka längtan hos unga människor att sikta högt.

– Jag hoppas att många unga människor ska drömma om att bli en ny Daniel Ek eller en ny Cristina Stenbeck.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: