ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Peter Apelgren och Hélène Benno vann "På spåret

ANNONS:
Höga poäng och en spännande final.
Peter Apelgren och Hélène Benno vann årets "På Spåret":
- Det var väldigt viktigt att vinna faktiskt. Särskilt efter att vi kom tvåa förra året, säger Apelgren till Expressen.se.
Årets rafflande final visades i tv under fredagen. Hélène Benno och Peter Apelgren tävlade mot makarna Erik och Martina Haag.
Appelgren beskriver stämningen i studion som avslappnad och säger att han och Benno nästan var för "ofokuserade" till att börja med. 
- Vi satt och pratade och höll på. Vi sa hela tiden att vi var tvungna att skärpa oss. Vi var mycket mer skraja för Koljonen eller Strömstedt.
- Jag visste inte att makarna Haag var så bra. De visade sig ju vara skitbra.
Förra säsongen, när Johanna Koljonen och Marcus Birro vann, fick Peter Apelgren och Hélène Benno se sig slagna i allra sista avsnittet. 

"Var sin vild chansning"

I år kunde inget stoppa just detta kunskapståg.
- Våra kunskaper kompletterar varandra på ett bra sätt. Jag har lite mer värdelöst vetande än Peter och han är skitbra på konst och historia bland annat, säger Hélène Benno till Expressen.se.
- Sedan har vi båda lyckats göra var sin vild chansning.
Efter inspelningen av finalen firade vinnarna tillsammans med hela produktionen.
På fredagen, efter att avsnittet har visats i tv, blir det mer fest.

"Ett långt samtal"

– Jag och Peter bor ju tyvärr inte i samma stad. Men det blir lite champagne i kväll, säger Hélène Benno och fortsätter:
- Jag ska fira att jag lyckats hålla det hemligt. Min dotter och chef kan också äntligen andas ut. De har lyckats tiga som muren.
Peter Apelgren:
– Jag tar en middag med familj och goda vänner i kväll. Sedan ska jag ta ett långt samtal med Hélène också.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: