Charlotte Perrellis makes bilder har spritts på nätdejtingsajter. Det berättar hon i programmet "Dilemma" i Mix Megapol. Foto: Sven LindwallCharlotte Perrellis makes bilder har spritts på nätdejtingsajter. Det berättar hon i programmet "Dilemma" i Mix Megapol. Foto: Sven Lindwall
Charlotte Perrellis makes bilder har spritts på nätdejtingsajter. Det berättar hon i programmet "Dilemma" i Mix Megapol. Foto: Sven Lindwall
Charlotte Perrelli Foto: Sven LindwallCharlotte Perrelli Foto: Sven Lindwall
Charlotte Perrelli Foto: Sven Lindwall
Charlotte Perrelli Foto: Anna-Karin Nilsson / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSENCharlotte Perrelli Foto: Anna-Karin Nilsson / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Charlotte Perrelli Foto: Anna-Karin Nilsson / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN

Perrellis makes privata bilder stulna – sprids

Publicerad

Charlotte Perrellis makes bilder har spritts på nätdejtingsajter.

Det berättar hon i programmet "Dilemma" i Mix Megapol.

– Bara för någon vecka sedan var det någon som hade snott min mans bilder till sådan där nätdejting, säger Perrelli.

Charlotte Perrellis, 42, make Anders Jensen, 40, har fått sina bilder stulna och publicerade på en nätdejtingsajt.

Det berättar Charlotte Perrelli i programmet "Dilemma" i Mix Megapol.

Panelen, bestående av artisten, Anders Bagge och Hasse Aro - ledd av Anders S Nilsson - diskuterar huruvida folk ljuger på nätdejtingsajter.

– Jag tänkte på det, bara för någon vecka sedan var det någon som hade snott min mans bilder till sådan där nätdejting, avslöjar Charlotte Perrelli i avsnittet.

 

LÄS MER: Charlotte Perrellis fusk i tv avslöjas

 

Charlotte Perrelli om att sno bilder till nätdejting

 

LÄS MER: Ilskan mot Perrellis miljonkupp i SVT

 

Något som hade fått paret att diskutera konsekvenserna kring att inte visa bild på sig själv när man nätdejtar.

– Och då pratade vi om det, hur kommer tjejen i fråga reagera när det kommer en annan kille? Så jag tror det är ganska vanligt att man använder andra bilder i de här sammanhangen, eller att man totalphotoshoppar sig, tror artisten om fenomenet.

Charlotte Perrelli gissar att de som använder fejkade bilder kanske inte träffar så många personer i verkliga livet, utan främst dejtar på internet eller på telefon.

– Kanske får de till sex via telefon eller datorn, vad vet jag, säger Charlotte Perrelli.

– Du verkar insatt, skämtar Anders S Nilsson med Melodifestivalen-artisten.

Charlotte Perrelli har avböjt att kommentera det hela vidare.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag