ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Carin Hjulström och Stefan Livh har lämnat in ansökan om äktenskapsskillnad till Mölndals tingsrätt.
Carin Hjulström och Stefan Livh har lämnat in ansökan om äktenskapsskillnad till Mölndals tingsrätt.

Nu skiljer sig Carin

ANNONS:
Medieprofilerna Carin Hjulström, 43, och Stefan Livh, 49, skiljer sig.
Efter nästan 17 år som äkta makar.
- Det är inget som jag vill prata om, säger hon.
Stefan Livh. Carin Hjulström är en av SVT:s mest populära och rutinerade programledare. Hon har ett förflutet inom press och har lett stora tv-produktioner som "Melodifestivalen", "Tv-huset" och egna långköraren "Carin 21.30". Stefan Livh är radioproducent och programledare för "Livh i P4" och var tidigare verksam i humorprogrammet "Rally". Mediaprofilerna gifte sig den 12 juli 1990 och har två barn tillsammans.

Efterlängtad comeback

Den 4 december inkom parets gemensamma ansökan om äktenskapsskillnad till Mölndals tingsrätt. - Det är inget som jag vill prata om, säger Carin. Trots den svåra familjesituationen gör hon nu efterlängtad comeback den 22 mars med pratshowen "Carin 21.30", där två gäster varje vecka pratar om aktuella händelser. Undantaget studiodekoren är allt sig likt. - Tittarna kommer att känna igen sig. Vi tar en intressant frågeställning med gästerna, säger en laddad programledare som inte vill avslöja några nya idéer. - Nej, de behåller vi på redaktionen för oss själva. Lika hemlighetsfull är hon om privatlivet. Men enligt folkbokföringen flyttade maken Stefan i november förra året till en adress - cirka fem kilometer från huset i Mölndal där Carin och barnen fortfarande är folkbokförda.

Skilsmässan ett faktum

Medieparets betänketid är till början av juni - sedan är skilsmässan ett faktum. Expressen var i går i kontakt med Stefan Livh, men han valde att inte ge några kommentarer.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: