Vill du träffa Britney Spears i Malmö?

Publicerad
Uppdaterad
Är du ett äkta Britney-fan?
Expressen/GT/Kvällsposten, Live Nation Sweden och Sony Music ger dig nu chansen att vinna konsertbiljetter till dig och din kompis.
Dessutom får ni träffa Britney backstage - och komma upp på scenen och dansa med henne under låten "I Wanna Go".
Britney Spears kommer snart till Sverige med sin ”Femme Fatale Tour” och ger
två konserter: 11/10 Malmö Arena och 16/10 Stockholm, Ericsson Globe

Svara på frågan och motivera varför just du ska vinna denna
exklusiva träff.

Så här tävlar du:

Du kan tävla via SMS eller skriva ut kupongen här nedan.
Kupong: fyll i namn, adress, telefonnummer, svar på frågan och motivering om varför just
du ska vinna, max 160 tecken.
Posta till: Kvällsposten, 20526 Malmö. Märk kuvertet med BRITNEY.

SMS: skicka till 72 200 med texten KVP (mellanslag) BRITNEY (mellanslag)
MOTIVERING (mellanslag) följt av ditt svar, ditt namn, din adress och din ålder.
Varje sms kostar tio kronor.
Sista tid och dag för tävlingen är 2/10 kl 10.00

Juryn består av Linda Arvidsson, Roland Hellgren, Susanne Lindén och Margareta Casta som representerar marknadsavdelningen och redaktionen på Kvällsposten.

OBS: Anställda på Expressen, GT, Kvällsposten eller familjemedlemmar till någon av dessa får ej delta i tävlingen.
Juryns beslut kan ej överklagas. Vinsten kan ej överlåtas eller bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida