The Edge twittrar från turnén. I fredags skickade han in första bilden från Göteborg.
The Edge twittrar från turnén. I fredags skickade han in första bilden från Göteborg.

The Edge twittrar från Sverige

Publicerad
Uppdaterad
GÖTEBORG. U2 visar privata bilder från turnén.
Bono, privatplanet, hotellrummen och alla möten med fansen.
Allt går att se på The Edges mikroblogg.
Senast fångade han ett fan som köade i sin hängmatta utanför Ullevi.
Världens kanske största band U2 ger sällan intervjuer eller pratar om sina privatliv. Men nu finns chansen att få se vad som händer när bandet inte står på scen.
På mikrobloggen twitter.com /360FromTheEdge lägger just gitarristen och stjärnan The Edge upp privata bilder som han själv tagit.

Bono i ett flygplan

Bilderna är från årets "360 Tour" där The Edge dokumenterar det mesta under resans gång. På någon bild syns Bono sitta i ett flygplan, en annan visar låtlistan och scenkläderna i logen.
The Edge har också tagit bilder från motorvägarna, på städerna från hotellrummen och från olika möten med bandets fans.
The Edge twittrade senast i fredags då han fångade ett fan som köade skönt i hängmattan.

Kolla in bilderna från bloggen här.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag