ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Se Måns Zelmerlöws nya musikvideo

ANNONS:

Måns Zelmerlöw är tillbaka med en ny låt - kolla in videon till "Broken Parts" här.

- Jag har aldrig varit så här utlämnande eller ärlig i min egen musik. Jag är verkligen så otroligt stolt över det här, säger Måns Zelmerlöw.

Efter åren som "Allsångs"-ledare på Skansen - nu är Måns Zelmerlöw tillbaka som artist.

Här kan du se nya videon "Broken parts".

- Jag har aldrig varit så här utlämnande eller ärlig i min egen musik. Jag är verkligen så otroligt stolt över det här, säger Måns Zelmerlöw om nya låten.

"En cirkel som sluts"

För att göra videon har Zelmerlöw tagit hjälp av sin vän Robin Elde och i filmen kan man se hur Zelmerlöw uppträder på en konstutställning som slutar i kaos, där besökarna sliter sönder konstverken och glasflaskorna flyger i luften.

- Det är så många saker som förenas här, en cirkel som sluts kan man säga. En av mina absolut äldsta vänner, Robin Elde, har regisserat videon och vi har pratat i många år om att vi vill jobba ihop, men det har aldrig riktigt funnits något tillfälle förrän nu, berättar Zelmerlöw.

Första videon sedan 2008

Videon är Måns Zelmerlöws första sedan 2008. 2009 tävlade han i Melodifestivalen med låten "Hope and glory", 2010 var han programledare för Melodifestivalen tillsammans med Christine Meltzer och Dolph Lundgren och i sommar leder han sin tredje säsong av "Allsång på Skansen".

- Varken låten "Broken parts" eller videon skriker direkt "Allsång” men på samma sätt som att allsången är en del av mig är ju även detta en precis lika stor och viktig del. Tavlorna i videon representerar också just alla olika delarna. Allt kommer från samma ställe, från mig, säger han.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: