ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Nathalie: "Carola är inte min idol direkt"

ANNONS:
Läs mer om
Yngsta deltagaren i schlager-SM heter Nathalie Family och fyller 16 nästa år. Att hon är med i tävlingen kan hon tacka schlagerveteranen Martin Svensson för. Efter att ha provsjungit för honom på hans skivbolagskontor bestämde han sig på stående fot för att låta henne göra en skiva. - Hon har en röst som liknar inget annat. En ny Carola? - Haha, ja, kanske det, svarar Nathalie, som går i nian på Adolf Fredriks musikskola i Stockholm. - Men Carola är inte min idol, direkt. Min låt är en snabb, häftig och cool låt. Det ska bli jätteroligt. Nathalie Family spelade en av rollerna i musikalen "Annie" och har även dubbat Disneys "Den lilla sjöjungfrun".
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
ANNONS:
ANNONS:
MEST LÄST PÅ EXPRESSEN.SE/NÖJE
ANNONS:

Färgar Ullevi med episka mollackord

NUNSTEDT: Det är slagkraftig dunka dunka från start, fast med ett melankoliskt djup som Guetta & co bara kan drömma om. "Den elektroniska kostymen klär dem".

Kent avslutade med fyrverkeri

Så var #Kentfest på Ullevi Läs liverapporten från kvällens festival i Göteborg.

Lyssna: Roos och Nunstedts favoriter

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
LÅTLISTA
NÖJE
ANNONS:
Senaste nytt
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
NÖJE
TV-BLOGGEN
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader