ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Hit - men inte längre. För en av rockstjärnan Marilyn Mansons fyra långtradare med scenutrustning slutade transporten mellan Oslo och Stockholm i sumpmark öster om Årjäng.
Hit - men inte längre. För en av rockstjärnan Marilyn Mansons fyra långtradare med scenutrustning slutade transporten mellan Oslo och Stockholm i sumpmark öster om Årjäng.

Marilyn Manson-långtradare fast i värmländsk sumpmark

ANNONS:
I kväll spelar rockartisten Marilyn Manson i Stockholm.
Trots att 30 ton av hans utrustning sedan i morse sitter fast i sumpmark öster om Årjäng.
Marilyn Mansons utrustning - begravd i värmländsk sumpmark. Det var strax efter klockan 04 i morse som en av världsartistens fyra långtradare, på väg från en spelning i Oslo till kvällens konsert i Stockholm, körde av E18 i närheten av Norane utanför Årjäng. Långtradaren, med 30 ton catering- och ljusutrustning i lasten, körde rakt fram i en lång högerkurva, utför en slänt och fortsatte ut i en sumpmark. Där uppges delar av fordonet ha sjunkit. - Den står väldigt besvärligt till, sa radiooperatören Ann-Sofie Björk vid Värmlandspolisen till Expressen.se i morse. Trafikstörningar på E18 Chauffören ådrog sig lättare skador och fördes till sjukhus, som han senare kunde lämna efter omplåstring. Bärgningsarbetet pågår sedan i morse, där personal från räddningstjänsten i Säffle och Årjäng fått en annorlunda arbetsuppgift: bära tung utrustning åt en rockstjärna. Omlastningen i en ny långtradare har inletts. - Att lasta om utrustningen kan bli tidsödande. Delar av E18 är avspärrade, och det kan bli större störningar under dagen, sa Thore Persson, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen, till Expressen.se i förmiddags. Enligt uppgift sitter långtradaren fast så hårt att en kranbil måste tillkallas till platsen. Manson-konsert - som planerat Konserten i Johanneshovs isstadion i kväll - finalen på den omtalade Marilyn Mansons Europaturné - är inte i farozonen, trots missödet i de värmländska skogarna. - Vi har ordnat med ersättningsutrustning, så spelningen sker som planerat, säger Catarina Oscarsson, pressansvarig hos konsertarrangören Ema Telstar, till Expressen.se. Det är inte första gången som Marilyn Manson stöter på problem i Sverige. Hans första konsert på svensk mark, på 90-talet, ställdes in sedan Mansons utrustning fastnat i Frankrike på grund av en flygstrejk.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: