ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Madonna och Avicii
på scen tillsammans

ANNONS:

Här gästas svenska dj-undret Tim "Avicii" Bergling på scenen av världsstjärnan Madonna.

Det var i samband med att han spelade på en festival i Florida under helgen som Madonna överraskade publiken med ett gästinhopp.

"Jag har inga ord för hur fantastisk kvällen var!" skrev Avicii på Twitter efter det historiska mötet.

22-årige Avicii, eller Tim Bergling som han egentligen heter, har miljontals fans världen över. Svensken är just nu en av världens hetaste artister - och framgångssagan tycks bara fortsätta.

Hemlighetsfullt

När svenske Avicii i lördags avslutade helgens Ultra Music Festival i Florida väntade en stor överraskning till publiken.

Ett rykte startade redan under eftermiddagen om att Madonna skulle dyka upp på festivalen. Men ingen hade kunnat ana i vilket ärende hon var där.

"Gör avslutningsspelningen på Ultra för första gången i natt! Har något stort på lager", twittrade Avicci hemlighetsfullt inför spelningen.

Cirka 23.10 lokal tid gjorde Madonna sedan entré på scenen i Florida, för att presentera Avicii.

- Är du redo att dansa? Är du redo att svettas? Nästa DJ är fantastisk! Gör dig redo för Avicii! ropade världsstjärnan Madonna ut inför festivalbesökarna.

Scenljuset riktades mot den svenske 22-åringen som leende ställde sig i discjockey-båset.

Sjöng och dansade i båset

Han drog sedan i gång showen med att köra Madonnas "Girl gone wild" samtidigt som Madonna själv gled in till svensken i dj-båset och sjöng och dansade med.

Svenske Lars Holmgren var på plats i publiken.

Han berättar för Expressen om upplevelsen att få bevittna svenske Avicii och Madonna på scenen tillsammans.

- Det var helt sjukt. Det började gå ett rykte att det skulle hända något stort, och sen plötsligt kom det information om att Madonna skulle vara på scenen vid elva-tiden, berättar Lars.

- Då trodde ju alla att hon skulle göra något själv, men in kommer hon och presenterar Avicii och sen körde de en låt ihop... Nej det är helt galet, säger han.

Efter konserten twittrade Avicii natten till söndag om den historiska spelningen med superstjärnan:

"Jag har inga ord för hur fantastisk kvällen var! Stort tack till Madonna, Ultra och speciellt alla i publiken för denna upplevelse! Kärlek till er!" skriver Avicii på Twitter.

Hiltonsystrarna på plats

Även Paris Hilton tycks vara ett Avicii-fan. När den 22-årige svensken spelade i lördags fanns nämligen Paris och systern Nikki bland besökarna i publiken.

Efteråt twittare Paris Hilton om konserten:

"Madonna är bokstavligt talat en av de mest otroliga kvinnorna på jorden! Hon tog just över Ultra med Avicii ."

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: