ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Lyssna här: Whitney Houstons sista låt

ANNONS:

Här är Whitney Houstons sista inspelning.

"Celebrate" är en duett med Jordin Sparks och finns med i filmen "Sparkle", som kom att bli Houstons sista roll.

Lyssna på låten ovan.

Det var den sista låten hon framförde inför publik, skriver TMZ.com.

Och det blev även Whitney Houstons sista inspelning.

Nu har "Celebrate", duetten med sångerskan Jordin Sparks, 22, släppts i sin helhet, och du kan naturligtvis lyssna på den här ovan. Låten är hämtad från det kommande dramat "Sparkle", där Whitney Houston gör sin sista filmroll. Tanken var att kombinationen film och musik skulle bli hennes stora comeback.

"Verkligen positiv"

I stället hittades Whitney livlös i sitt hotellrum i cen Jordin Sparks och Whitney Houston i "Sparkle". Foto: Alicia Gbur Jordin Sparks och Whitney Houston i "Sparkle". Foto: Alicia Gburtrala Los Angeles, natten före årets Grammygala. Obduktionsrapporten visade att Houston hade spår av kokain samt andra droger i kroppen, men den officiella dödsorsaken var drunkning.

TMZ.com har pratat med Harvey Mason Jr, som var med under inspelningen av "Celebrate".

- Hon var verkligen positiv. Vi avslutade det med att dansa i kontrollrummet medan hon sa "skruva upp volymen, skruva upp volymen", säger han.

Låten är producerad av R. Kelly, som på tisdagsmorgonen svensk tid twittrade:

"Whitney och Jordin. Jag kan inte vänta på att alla ska få höra "Celebrate" från "Sparkle".

"Hon var cool"

"Sparkle" handlar om tre sjungande systrar som slår igenom, och därefter kämpar med kändisskapet och droger. Whitney spelar i filmen mamma till systrarna. Jordin Sparks gör rollen som Houstons dotter.

- Hon var cool och väldigt moderlig. Om det såg ut som att jag behövde något, så kom hon förbi och sa: "Är allt okej?", sa Jordin Sparks om Whitney i januari till People.com.

"Sparkle" får premiär senare i år.

Whitney Houston blev 48 år gammal.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Tidigare artiklar
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: