ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Mitt under konserten med norska The Cumshots gick svenska Leona och hennes norske vän upp på scenen och hade sex.
Mitt under konserten med norska The Cumshots gick svenska Leona och hennes norske vän upp på scenen och hade sex.

Miljöaktivister hade sex inför 4000 rockfans

ANNONS:
Så här vill den svenska miljöaktivisten Leona Johansson, 21, rädda regnskogen.
I går hade hon sex inför 4 000 chockade människor på en rockfestival.
- Vi vill ha in så mycket pengar som möjligt till en god sak. Och det är mycket pengar i porr, det vet alla.
Den oväntade överraskningen kom mitt under konserten med The Cumshots på den pågående Quarkfestivalen i Norge. Plötsligt dök svenskan och hennes norska kamrat Tommy Hol Ellingsen, 28, upp på scenen. I nästa sekund klädde de av sig nakna och började ha sex inför en mycket förvånad publik. Paret driver en hemsida tillsammans på nätet där de bedriver projektet "Fuck For Forest". Genom att sälja pornografi får de pengar som ska användas till att rädda regnskogen. De hade före konserten tagit kontakt med The Cumshots och föreslagit en sexkupp - vilket accepterades av bandet.

"Vi är chockade"

Efter akten i går kväll förklarade paret för den norska tidningen Dagbladet: - Vi är chockade över att människorna ödelägger världen omkring sig. Vi gjorde detta för att chockera tillbaka. Och chockade blev både publiken och den norska polisen. - Detta är helt klart olagligt, säger polisens insatsledare Karl Tore Berge till Dagbladet. Men paret är inte oroliga för att bli föremål för en polisutredning. - Det är taskigt om någon anmäler oss, när det vi gjorde var till förmån för miljön, säger Tommy Hol Ellingsen.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: