Mia Parnevik
Mia Parnevik
Mia Parnevik Foto: TV3
Mia Parnevik Foto: TV3

Mia Parnevik skakas av fängelsebeskedet

Publicerad

Nästa vecka är det dags för den andra säsongen av "Parneviks".

Nu berättar Mia Parnevik om säsongens största chock – när Alexander "The Mauler" Gustafsson berättade att han har suttit i fängelset.

– Jag hade ingen aning om att han hade suttit inne, säger hon.

Nästa onsdag, den andra februari, är det premiär för TV3:s hyllade program "Parneviks". Inför säsong ett kände många till det före detta golfproffset Jesper Parnevik, men få var lika bekanta med hans fru Mia.

Men efter en säsong i rampljuset har hon gjort succé hos det svenska folket – och nu berättar hon om chocken som tittarna kommer få se i premiäravsnittet av säsong två.

 

LÄS MER: Alla gäster i säsong två av "Parneviks"

 

Det är när MMA-fightern Alexander Gustafsson börjar prata om sina hårda ungdomsår och sin tid i fängelset – där han fick avtjäna ett straff för misshandel.

– Jag blev förvånad. Jag hade ingen aning om att han hade suttit inne, säger Mia Parnevik.

Alexander Gustafsson har tidigare beskrivit för Expressen hur tiden i fängelser tog hårt på honom.

– Det var hårt. Jag var ung, jag var dum. Jag lämnade ett tryggt hem för en helt otrygg tillvaro, sa Gustafsson då.

I premiäravsnittet av "Parneviks" gästas familjen av bland annat Felix Herngren och Alexander Gustafsson.

– Det är riktigt bra, det vill ingen missa, säger Mia Parnevik.

 

LÄS MER: Mia till sjukhus i "Parneviks"

 

Hon berättar hur deras son Phoneix genast såg upp till "The Mauler".

– Han tyckte att han var världens coolaste. Och Alexander var så fin som person. Han har en sån värme och det tror man nog inte om en MMA-spelare, men han var helt under, speciellt med barnen.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida