ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Salem Al Fakir och Ola Svensson gick direkt till Globen-finalen i Melodifestivalens första deltävling. Foto: Christian Örnberg
Salem Al Fakir och Ola Svensson gick direkt till Globen-finalen i Melodifestivalens första deltävling. Foto: Christian Örnberg

Tio argaste läsarkommentarerna om Melodifestivalen

ANNONS:
Melodifestivalen väcker känslor.
Starka känslor.
Nästan 65 procent av läsarna dömer ut första programmet.
Här är de, hittills, tio argaste läsarkommentarerna.
Är du argare?
Diskutera!
Signaturen Sista gången
O vilket fjanteri, ing artister alls, och låtar som inte ens platsar som pausmusik ens.
Vad är det för folk som beställt det här USCH!!!!!!!!!

Signaturen Förnyelse
SKRÄÄP!!
Jag vill ej kommentera andra människor eller deras framträdande, de lägger ner mycket jobb, men dels vad är det för såkallade artister?? Vet inget om dem??
Dels vem har skrivit text och musik?? Vilket skräp. Jag kommer inte ihåg en ton från igår.
En låt och en artist måste sticka ut. De senaste årens artisterkommer jag ihåg tre!! Lärarinnan som spelade gitarr, Lena Ph och af Uggla.
Låt Bert K, Thor-Leif och Christer Eriksson i Lasse Stefanz väljaut låtarna, de kan vad som slår. Tyvärr Björkman du har gjort ditt.Tänk på att vi måste ha förnyelse...

Signaturen Maja

Vilken tur att det är dåliga låtar som går vidare, vem vill betala spektaklet OM Sverige skulle vinna hela kittet?
Inte jag i alla fall!!

Signaturen Dif
Jävligt dåligt första program! Den som verkligen platsar i Eurovisiongick inte ens vidare (Linda). Skit bidrag rentutsagt, byt ut dom som lyssnar igenom låtarna!! Pinsamt!!

Signaturen Bastan
pain of salvation och road salt= DET SÄMSTA SOM NÅGONSIN TAGITS IN I SVT:S SCHLAGERTÄVLING. JAG SOMNAR! Vilket skämt att det sämsta som sänts överhuvudtaget kan gå lite vidare, kom ihåg att det gäller ECS. Inte en liten kommunistisk källarklubb i Eskilstuna. Pinsamt.

Signaturen Dorotea
Alla ni som gnäller - hur roliga är ni själva!? Har ni en aning om hur mycket arbete alla medverkande har lagt ner på att roa er de är seriösa - men er får man skämmas över! Skitsvenskar!!!

Signaturen Anna:

Jag avskyr verkligen allt som har med svensk musiksmak att göra.Svenskar ni är pinsamma hör ni det! Ola??? Allvarligt?? Jessica är intemin favorit men för en gång skull var hon okej faktiskt. Tycker det varen enormt stor miss att inte skicka vidare Linda Pritchard, dansvänliglåt som jag gärna hade låtit representera Sverige! Men Ola? åter igenett pinsamt misstag. Sverige kommer aldrig vinna Eurovision S igen!!!

Signaturen Fritzjan:
Bara skitlåtar, jag förstår inte vad som hänt med melodifestivalen -uselt. Svenska folket röstar också väldigt dåligt. Linda Pritchardskulle vunnit istället för El Fakir. Tråkiga programledare - ingentingvar roligt. Christine Meltzer passar inte in i sammanhanget. Hoppas detblir bättre i fortsättningen.

Signatur:
Här har man väntat på melodifestvalen hela veckan.
Sämsta skit jag sett, lyssnat på länge. Besviken!
Är ni hit eller tondöva när ni väljer ut låtarna som ska var med i melodifestivalen?

Signaturen Msl
det var det sämsta jag sett å sluta sänd detta skit program
när ni kan sända något bättre å föresten vi som betalar tv linsens vi vill ha film å inte sån här skit


DISKUTERA MELODIFESTIVALEN HÄR
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: