Hasse "Kvinnaböske" Andersson Foto: Sven Lindwall
Hasse "Kvinnaböske" Andersson Foto: Sven Lindwall
Hasse "Kvinnaböske" Andersson Foto: Sven Lindwall
Hasse "Kvinnaböske" Andersson Foto: Sven Lindwall

Jättehyllningarna till Hasse Kvinnaböske

Publicerad

Hasse "Kvinnaböske" Andersson gör comeback under repetitionerna i Melodifestivalen.

Då storhyllas han av publiken - och får stående ovationer.

Så fort Hasse "Kvinnaböske" Anderssons namn nämndes på repetitionen under lördagen inför Melodifestivalen hördes stora jubel från publiken.

Han gör comeback i kväll i tävlingen, men som mellanakt.

Och när Hasse Andersson gick upp på scen och drog i gång sin låt "Guld och gröna skogar", som han själv slutade fyra med i förra årets Melodifestival, storhyllades han av publiken.

Hela publiken i Halmstad arena ställde sig upp och applåderade. Hasse Andersson fick stående ovationer.

Hasse Andersson har fått en ny publik

Det var efter förra årets succé som Hasse "Kvinnaböske" Anderssons popularitet nådde nya framgångar. Han har tidigare berättat att han fick en helt ny publik efter Melodifestivalen och att han har fått ägna stora delar av förra året till att åka ut och turnera och framföra sina låtar.

 

LÄS MER: Så bra är låtarna i kväll

 

Och om det tidigare var Anderssons förra stora hit "Änglahund" som alla ville höra – så är det nu "Guld och gröna skogar" som gäller.

– Den har blivit som "Idas sommarvisa". Jag var bjuden på över 400 skolavslutningar i år. Och konfirmationer också, har Hasse "Kvinnaböske" Andersson tidigare sagt till Expressen.

Fyra dueller i "Andra chansen"

Det är i kväll i "Andra chansen" som Hasse "Kvinnaböske" gör comeback på Melodifestivalsscenen.

 

LÄS MER: Programledarens miss i kvällens program

 

Förutom Hasse så ska så klart artister tävla i kvällens program. Totalt kommer det att vara fyra dueller i kväll. Först ut är Panetoz mot Molly Pettersson Hammar. Sen är det dags för Albin & Mattias som möter Boris René. Duell tre står mellan Isa och SaRahá och duell fyra är mellan Dolly Style och Samir & Viktor.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida