Viktor Frisk och Samir Badran Foto: Sven Lindwall
Viktor Frisk och Samir Badran Foto: Sven Lindwall
Samir & Viktor
Samir & Viktor

"Jag tror att det kan bli mycket svårare"

Publicerad

Samir och Viktor oroas av den internationella juryns kommande dom.

Duon tror att de kommer förlora röster på sin svenska låt.

– Det tror jag kan bli mycket, mycket svårare, säger Viktor Frisk och fortsätter:

– De röstar mer på en engelsk låt.

Den internationella juryn kan sätta käppar i hjulet för "Bada nakna", tror Samir och Viktor. Fredagens uppträdande på genrepet är det som bedöms i morgon, trots det gav duon inte allt.

– Vi ska fixa lite med ljudet i morgon, öva lite med rösterna, lite mer. Men det är genrep, då chillar man litegrann. Vi ska göra det bättre, säger Samir Badran.

Viktor Frisk menar att den internationella juryn kommer rösta på de engelska låtarna framför deras svenska.

– Jag har hört att den internationella juryn kollar väldigt mycket på show, men vi har en låt på svenska och det tror jag kan bli mycket, mycket svårare, säger han och fortsätter:

– Den internationella juryn, jag tror att många från internationella länder inte kan svenska riktigt. Någon kanske om de är från Sverige. De röstar mer på en engelsk låt.

 

 

LÄS MER: Skämtet om Frans Jeppsson: "Man är väl att ta i"

 

 

Samir Badran: "Översätta vår låt"

Samir Badran och berättar om sitt försök att rädda finalkvällen.

– Jag snackade med Christer Björkman, jag sa att han skulle översätta vår låt. Han sa att han kanske skulle göra det.

 

 

LÄS MER: Ilskan mot Samir efter reklamkuppen i SVT

 

 

Samir och Viktor har gjort flera förändringar i sitt dansnummer till "Bada nakna".

Under torsdagens rep valde duon att ta numret steget längre, och ta av sig alla kläder utom kalsongerna. Men under fredagens genrep valde duon att gå en annan väg.

När de i slutet av numret hoppade runt i poolen på scenen tog de av sig till badbyxor.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida