ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Malena Ernmans helvita klänning kostade närmare 400 000 kronor. Foto: Sven Lindwall
Malena Ernmans helvita klänning kostade närmare 400 000 kronor. Foto: Sven Lindwall

Här är Malenas finalklänning

ANNONS:
Tidigare artiklar
Här är första bilderna på Malena Ernmans helvita isdrottningsklänning.
Och smakar det så kostar det - närmare 400 000 kronor.
- Jag älskar den, säger mezzosopranen om Camilla Thulins skapelse.
Expressen kunde i början av april berätta att Malena Ernman byter ut sin svarta Melodifestival-klänning mot en helvit Narnia-liknande skapelse i Moskva.
Nu kan vi visa de första bilderna på Camilla Thulins kreation.
- Det är en riktig lyxklänning. Det krävs en riktig valkyria, en Brynhilde, för att bära upp den. Och det är ju Malena. Lång och blond med fantastisk kropp. Vi har tagit klänningen ytterligare ett steg vidare och gett den futuristiska vingar som går upp. Samtidigt är den väldigt klassisk, 1800-tal, berättar hon om sitt verk som Thomas Nordin sytt upp.

15 meter korsettfjädrar

Klänningen innehåller 15 meter korsettfjädrar, nederkanten består av 365 kraftigt krusade strutsfjädrar i tre olika nyanser. Dessutom finns där turkiska paljetter, specialinköpta i Istanbul, Turkiet.
- Jag känner mig lika lyckig som Grace Kelly i klänningen. Jag älskar den, säger Malena Ernman lyckligt.
Men som sagt, smakar det så kostar det.

"Flott artist"

Camilla Thulin bedömer att priset på den ligger runt 400 000 kronor. Bara fjädrarna kostar 10 000 kronor. Tre personer har jobbat intensivt med att färdigställa den.
- Jag känner oerhörd respekt för Malena. Det är kul att vi skickar en sån här flott artist. Helt underbart faktiskt, säger Camilla Thulin.
Malena Ernmans fem danserskor/körtjejer på scenen kommer ha korta jackor i sammet och siden, med urringning och smala höfter.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: