ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Sven Lindwall
Foto: Sven Lindwall

Crucified Barbara: Vi är vana vid fördomar

ANNONS:
GÖTEBORG. Inför den oväntade debuten i Melodifestivalen berättar medlemmarna i hårdrocksbandet Crucified Barbara att de diskriminerats - på grund av sitt kön.
- Vi har känt av fördomarna, säger tjejgruppen.

Crucified Barbara vill med sin "Heaven or hell" än en gång ta hårdrocken till final i Melodifestivalen. De har hunnit spela på Sweden Rock Festival och är med sina två album ett etablerat namn i metalkretsar.
Ändå är de medvetna om att deras medverkan i Melodifestivalen kan innebära att de tappar en del av den kredd de byggt upp genom åren.

"Vad gör det?"

- Visst. Kanske kan det vara så att en del tycker att vi inte borde vara med här. Men vad gör det om det skulle vara så? Det är inte första gången folk ser snett på oss, säger bandmedlemmen Klara Force.
Hur menar ni?
- Vi har känt av fördomar förr om vi säger så. De finns överallt. Vi är vana. Förhoppningsvis tjänar vi mer än vi förlorar på att vara med här. Tre miljoner tittare kan inte vara fel.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: