Marie Lindberg fängslade publiken i Melodifestivalen med in "Trying to recall". Nu har hon gått direkt upp på förstaplatsen med sitt debutalbum. "Att människor tar till sig min musik är ju en bekräftelse som är sagolik", säger Mirakel-Marie. Foto: STELLA PICTURES
Marie Lindberg fängslade publiken i Melodifestivalen med in "Trying to recall". Nu har hon gått direkt upp på förstaplatsen med sitt debutalbum. "Att människor tar till sig min musik är ju en bekräftelse som är sagolik", säger Mirakel-Marie. Foto: STELLA PICTURES

Marie är nummer 1

Publicerad
Uppdaterad
Mirakel-Marie fortsätter fängsla svenska folket.
Nu har hennes debutalbum "Trying to recall" gått direkt upp på förstaplatsen.
- Det är helt fantastiskt! utbrister Marie Lindberg.
Hon har knappt haft en lugn stund efter femteplatsen i schlager.
– Jag längtar faktiskt till jobbet för att få en vardag, säger Marie Lindberg.
– Det har jag inte haft på fyra månader nu.
Men hon är inte missnöjd. Tvärtom.
– Det händer ju roliga saker hela tiden, säger hon förtjust.
Så efter schlagerfinalen i Globen har det handlat om skivsignering, inspelning av tv-program och, förstås, släppet av debutalbumet ”Trying to recall”. Det som nu tagit sig direkt upp i försäljningstoppen.
– Det är helt fantastiskt. Att människor tar till sig min musik är ju en bekräftelse som är sagolik, utbrister hon förtjust.

Måste få njuta

– Drömmen var ju att få göra en skiva. Allt detta extra är ju något jag fått till skänks.
Så nu kommer du bli miljonär?
– Det lär nog dröja, skrattar hon. Jag är fortfarande en fröken – även om jag är ledig.
Marie Lindberg har ännu inte märkt av någon avundsjuka.
– Det här har ju faktiskt hänt, så jag måste få njuta av det, säger hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag