ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Maria och Kamran Montazami har barnen Sara, 22, Hanna, 19, Emma, 17, och Nicholas, 15 tillsammans. Dessutom har Kamran dottern Leila, 32, från ett tidigare förhållande. Här syns Maria tillsammans med Leila, i grön klänning och Kamrans systers mans syster Kian. 
Maria Montazamis blogg finns på http://blogg.amelia.se/maria-montazami/ Foto: Privat
Maria och Kamran Montazami har barnen Sara, 22, Hanna, 19, Emma, 17, och Nicholas, 15 tillsammans. Dessutom har Kamran dottern Leila, 32, från ett tidigare förhållande. Här syns Maria tillsammans med Leila, i grön klänning och Kamrans systers mans syster Kian. Maria Montazamis blogg finns på http://blogg.amelia.se/maria-montazami/ Foto: Privat

Maria Montazami: "Vi står varandra nära"

ANNONS:
Tidigare artiklar

Hon har fått fyra barn med sin make Kamran.

Nu berättar tv-stjärnan Maria Montazami, 47, om sin okända styvdotter.

- Hon är underbar. Vi står varandra nära, säger Maria Montazami.

Svenska Maria Montazami, som slog igenom i tv-serien "Hollywoodfruar" och som i höstas var nära att dansa hela vägen mot segern i "Let's Dance" har fyra barn min sin man Kamran: Döttrarna Sara, 22, Hanna, 19, och Emma, 17, samt sonen Nicholas, 15.

Hon har också en styvdotter. Maken Kamrans barn Leila, 32, som han fick innan han träffade svenskan.

"Det är vårt privatliv"

- Jag tycker absolut inte att det är någon hemlighet, säger Maria Montazami.

Men tv-stjärnans styvdotter har aldrig tidigare synts i de tv-program som Maria medverkat i.

- Att Kamran har en dotter har ingenting med "Svenska Hollywoodfruar" att göra, det är vårt privatliv. Hon har ingen lust att vara med i programmet och man måste respektera att alla inte vill synas. Leila är vuxen och har sin egen familj, säger Maria Montazami.

På Maria Montazamis blogg på amelia.se har Leila dock figurerat från och till. Nyligen lade stjärnan upp en bild på sin styvdotter i bloggen. Med Kamran.  Foto: Olle Sporrong. Med Kamran. Foto: Olle Sporrong.

Läsarna hyllade Maria

Många av läsarna blev förvånade över den "hemliga" dottern och reaktionerna från hennes fans lät inte vänta på sig. De hyllade Maria Montazami efter hennes blogginlägg.

- Hon är absolut ingen hemlighet och har aldrig varit. Leila är en stor del av vår familj och vårt liv, hon är underbar och vi står varandra nära. Vi umgås som vanliga människor, säger Maria Montazami.

Tv-stjärnan berättar att Leila är lyckligt gift och har två barn -vilket gör att Kamran nu är morfar. Och trots att styvdottern inte vill vara med i "Svenska Hollywoodfruar" är hon glad för den framgång programmet har gett Maria Montazami.

- Hon är jättestolt över mig och tycker att jag är världens roligaste styvmamma. Hon tycker att jag är fantastisk. "Jag älskar dig Maria, du är bäst", brukar hon säga.

 

Läs Maria Montazamis blogg på http://blogg.amelia.se/maria-montazami/

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: