ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Maria Montazami. Foto: Suvad Mrkonjic
Maria Montazami. Foto: Suvad Mrkonjic

Maria Montazami: Är kul att vara hemmafru

ANNONS:
Det Maria Montazami saknar mest från Sverige i matväg

– Godis, det är inte lika bra i USA. Jag kan föräta mig på det här i Sverige. Mindy har blivit lika förtjust i det och vill ta med sig en hel väska med godis till USA.

– Korv

– Senap

– Pepparkakor

– Jag saknar generellt sådant man kan knapra på.

Visa merVisa mindre

Maria Montazami är aktuell i "Så blev vi svenska Hollywoodfruar".

Och trots att hon har mängder av projekt på gång tänker hon aldrig sluta vara hemmafru.

– Jag har aldrig tröttnat på att vara hemma, säger hon till Expressen.

I "Så blev vi svenska Hollywoodfruar" får vi följa Anna Anka, Gunilla Persson och Maria Montazami. Sistnämnda berättar för Expressen vad vi har att vänta oss av programmet, vars andra del av fyra sänds i kväll.

– Ni kommer att få veta så mycket mer om oss tre Hollywoodfruar, vi är så starka personer och vet vad vi vill, säger Maria.

Maria är lika glad i verkligheten som hon är i tv-rutan. Hon tror att det är därför hon är så populär bland svenska folket, "för att jag är jag".

– Jag spelar absolut ingen roll, det kan man inte göra i en "reality", och det hade dessutom varit rätt jobbigt att göra det. Folk gillar ödmjukhet. Men jag är långt ifrån perfekt, varje dag försöker jag bli en bättre person. Men jag är väldigt ödmjuk och har ett otroligt känsligt hjärta, jag skulle inte kunna vara elak mot någon, säger Maria och tillägger fort.

– Men jag kan vara elak om de är elaka mot mig, då går det jäkligt fort, för det gör man inte.

Vägrar sluta vara hemmafru

Trots att Montazami har flera nya projekt på gång, som hon säger att hon inte kan avslöja, vägrar hon sluta att vara hemmafru.

– Jag var stolt för att jag var hemma med mina barn. Jag har sagt att mannen kan stå och snickra medan kvinnan lagar mat, så är det. Folk tappade hakan när jag sa det, men jag står fast vid allt jag har sagt. Om man kan vara hemma med sina barn så ska man det, i mitt fall fungerar det. Jag har aldrig tröttnat på att vara hemma, det är väldigt kul, jag har aldrig blivit uttråkad.

Nytt tv-program med bästisen Mindy Bondu

Och i framtiden får tittarna se ännu mer av den populära Hollywoodfrun. I "Maria och Mindy" får tittarna följa bästisarnas resa i Sverige.

– Vi gör en "roadtrip" genom Sverige och träffar personer från min barndom.

Bästisarna minns speciellt den kalla natten på Ishotellet i Jukkasjärvi.

– Vi sov över på riktigt, det var minus 38 grader. Jag är förvånad över att man inte fuskar alls med tv i Sverige. Allt ni kommer att se i serien är på riktigt, säger Mindy.

Och biltimmar blev det många av, något som förde med sig ohälsosamma rutiner.

– Vi åt massa godis och drack mest kaffe på bensinmackar. Men inte en enda gång var det gott. Det enda goda kaffet vi drack var på NK, det hade kanelsocker, säger Maria Montazami.

En dag då vännerna skulle försöka vara nyttiga hittade de morötter i bilen. Men till deras förvåning det var inga små och gulliga morötter som de brukar äta hemma i USA.

– De var stora och hade skal på sig, precis som när man ska mata ett djur. Så där sitter vi jättehungriga och törstiga och äter morötter. Vi satt och åt som hästar, säger Maria Montazami och skrattar.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: