Hon spelade höggravid när flygplanet kraschade i tv-serien "Lost". Foto: Foto: Art Streiber/Tv4.
Hon spelade höggravid när flygplanet kraschade i tv-serien "Lost". Foto: Foto: Art Streiber/Tv4.
Nu har skådespelaren Emilie de Ravin blivit mamma på riktigt. Foto: Ralph, Pacificcoastnews.Com
Nu har skådespelaren Emilie de Ravin blivit mamma på riktigt. Foto: Ralph, Pacificcoastnews.Com

Lost-stjärnan har blivit mamma

Publicerad

Hon spelade höggravid när flygplanet kraschade i tv-serien "Lost".

Nu har skådespelaren Emilie de Ravin blivit mamma på riktigt.

"Välkommen till den stora, vida världen", skriver stjärnan på Twitter om sin nyfödda dotter.

Nu är det åter babylycka i Hollywood! Skådespelaren Emilie de Ravin och pojkvännen Eric Bilitch har blivit föräldrar för första gången, skriver tidningen Huffington Post. Paret berättar på Twitter att de välkomnat en dotter till världen. Där avslöjar de också att dottern redan har fått ett namn.

"Välkommen till den stora, vida världen! Vera Audrey de Ravin-Bilitch, född den 12 mars 2016. Kunde inte vara lyckligare! Så glad för vår lilla flicka!", skriver Emilie de Ravin på Twitter.

 

LÄS MER: Så gick det sen för alla i "Lost"

Eric Bilitch: "Helt tagen"

Också den nyblivna pappan twittrar om sin lycka över det nyfödda kärleksbarnet.

"Helt tagen av vår vackra flicka. Och hennes mamma är den mest underbara kvinnan på jorden! Kunde inte vara gladare", skriver Eric Bilitch på Twitter.

 

 

 

 

 

 

 

LÄS MER: "Lost"-Matthew Fox hemliga liv

Emilie de Ravin slog igenom i "Lost"

Emilie de Ravin slog igenom i rollen som Claire Littleton i tv-serien "Lost" under sex säsonger, innan serien lades ner 2010. Där spelade hon en höggravid passagerare ombord på flygplanet Oceanic Flight 815 som kraschlandade på den mystiska ön. Senare under tv-seriens gång födde hennes karaktär Claire sedan också ett barn framför kamerorna, sonen Aaron.

Men nu har Emilie de Ravin alltså blivit mamma även på riktigt för första gången.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida