Expressen Nöje på Facebook

Snackisarna - och nyheterna

Expressen Nöje på Twitter

Häng med - @ExpressenNoje

Storlek på text:
Skriv ut text
Foto: Myles Aronowitz Foto: Myles Aronowitz

Livet på Orange drive

Annons:
Tidigare artiklar

KOMEDI

USA. Av Julian Farino. Med Leighton Meester, Hugh Laurie, Catherine Keener, Allison Janney, Oliver Platt. Längd: 1.30. Från: 7 år.

Familjerna har hus på var sin sida av gatan. Barnen är borta - bara en tvehågsen dotter med tonåren bakom sig bor ännu hemma. Föräldrarna umgås som de alltid gjort. Allt rullar på i uppkörda spår, paren håller ihop av gammal vana. Om något slags lycka bott på Orange Drive, så var det ett tag sedan.

 

När en dotter som hållit sig undan i fem år plötsligt dyker upp blir båda familjerna glada. Att hon söker sig till grannfamiljen, där en strävsam och obunden son just hälsar på, gör mamma riktigt nöjd - ända tills hon inser att dottern inte intresserar sig för den unge mannen utan för hans pappa.

Den opassande relationen ­ställer det mesta på sin spets, men lyckas märkligt nog bromsa hela filmen.

 

Från att ha varit en sorgmodig satir om småborgerlig tristess blir den ett vilset relationsdrama med komiska inslag - en del roliga. Ingen ser någon utväg och enda lösningen verkar vara en återgång till det gamla - så långt möjligt.

En dyster slutsats. För även om några uppbrott blir oundvikliga så ligger Orange Drive där det ligger - stabil och orubblig.

Annons:
MEST LÄST PÅ EXPRESSEN.SE/NÖJE
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
MEST LÄST I DAG
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
Annons:
ISABEL ADRIANS BLOGG
TV-BLOGGEN
Annons:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
MODEBLOGGEN
Annons:
WEBBTEST
NÖJE
WEBBTEST
WEBBTEST
WEBBTEST
Senaste nytt
Annons:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader