Bröstet sprack. När Linda Rosing skulle operera om sina bröst visade det sig att hennes tidigare implantat hade spruckit. Här lämnar hon kliniken med pojkvännen Fadde Darwich (till vänster). Foto: Stefan Söderström
Bröstet sprack. När Linda Rosing skulle operera om sina bröst visade det sig att hennes tidigare implantat hade spruckit. Här lämnar hon kliniken med pojkvännen Fadde Darwich (till vänster). Foto: Stefan Söderström

Linda Rosings bröst sprack

Publicerad
Uppdaterad
Här lämnar Linda Rosing plastikkliniken efter en ny bröstförstoring.
Ingreppet var dramatisk - det ena implantatet hade spruckit.
- Läkarna sa att det var livsfarligt när de plockade ut det, berättar Linda Rosing.
Det var i går som Linda Rosing, 32, hade beställt tid för att ytterligare förstora sina redan förstorade bröst på Akademikliniken i Stockholm.
Men på operationsbordet upptäckte läkarna att Lindas ena bröstimplantat hade spruckit.
– Det ena bröstet var spräckt. Det är livsfarligt och läkarna sa det till mig när de plockade ut det spräckta implantatet, säger Linda Rosing till Expressen.

Anade att något var fel

Nyligen kände Linda Rosing att det var något som inte stämde med ena bröstet.
– Det var lite insjunket så jag anade att något var fel. Det var tur att jag kom in så pass tidigt, säger Linda.
Trots riskerna valde Linda att göra nya och ännu större bröst. Tio år efter första operationen.
Varför gör du det här, Linda?
– Jag ville fräscha upp dem. Brösten är större nu. Det har kostat mycket, men det är det värt, säger hon.

Ett kilo per bröst

Tidigare vägde hennes implantat 750 gram. Nu har hon ökat volymen till ett kilo – per bröst.
Efter att ha opererats och varit sövd i sammanlagt sju timmar kom Linda Rosing ut till sin väntande pojkvän Fadde Darwich, 40.
Tillsammans åkte de hem till villan utanför Stockholm för att vila ut.
Efter en tid av separation och kriser i relationen planerar paret för framtiden.
– Vi får se när vi gifter oss. Vi hör ihop Fadde och jag. Snart ska vi flytta in till en lägenhet i innerstan. Det ska bli underbart. Vi vill ha nära till allt och slippa greja med huset, säger Linda.

Hon lägger ner "Bionda"

Hon avslöjar att hon redan lägger ner sin artistkarriär, där hon lanserats som ”Bionda”.
– Jag har lagt ner allt med musiken. Jag orkar inte längre, det har varit jobbigt, säger hon.
Linda Rosing vill inte jobba alls nu.
– Jag har lyckats att spara ihop pengar så jag har råd att vara ledig och bara ta det lugnt.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag