ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Alexandra Pascalidous kan tvingas lämna "Let's dance"

ANNONS:
Alexandra Pascalidous medverkan i "Let's dance" kan vara hotad. Under torsdagens genrep fick hon en muskelbristning på baksidan av låret.
Alexandra Pascalidou otur fortsätter. I söndags föll hon och skadade höften. Nu har författaren drabbats av ytterligare en skada - en muskelbristning i låret. Vid 13-tiden, efter torsdagens kamerarep, var olyckan framme i träningslokalen. Alexandra Pascalidou och hennes danspartner Ludwig har övat in en rumba till Orups "Magaluf". Men nu är det osäkert om paret kommer att kunna medverka i fredagens "Let's dance".
- Jag är tacksam så länge jag kan gå. Om jag så ska halta fram där på fredag, så ska jag ska dansa. För jag är så glad att jag har kommit så långt, sa Alexandra till Expressen.se efter olyckan i söndags.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: