ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Maria Näslund

Hanna prövar alltid nya stigar

Läs fler krönikor! Här är Maria Näslunds samlingssajt!
ANNONS:
Bäst:

Svårt att klaga på Zlatans mål i går, i TV4.

Visa merVisa mindre
Sämst:

"Två på resa" i SVT missade resemålet.

Visa merVisa mindre
På webb-tv...

kan man se den skickliga reportern Sophia Djibaridis hamna i rent skrattretande situationer när hon granskar Götene kommun i "Uppdrag granskning".

www.svtplay.se

Visa merVisa mindre

Hellre Hanna Hellquist som spermie än Victoria Silvstedt som reseledare.

"Två på resa" i SVT hade ingen bra kväll.

Det nya reseprogrammet i SVT går ju ut på att vara personligt, så det är klart att det är Victoria Silvstedts Monaco vi ska få ta del av. Men vad var det egentligen vi fick se? Victoria och syrran solar på en båt, Victoria och syrran får massage, Victoria och syrran sätter sig i en snygg bil.

En hel del systrar men väldigt lite Monaco, skulle jag säga. Victoria pratade en del om sig själv, men som det proffs hon är så sa hon egentligen nästan ingenting. Någon verkade ha talat om för systern Veronica att hon skulle fråga sin kända syster saker och hon gjorde ett tappert försök, dock utan större resultat. Och Monaco förblev en anonym plats som svepte förbi i bakgrunden.

 

Det här är alltså samma program som var fantastiskt gripande när vi fick följa Kodjo Akolor och Gina Darawi till Ghana. "Två på resa" har ett bra upplägg, men kräver en genomtänkt idé. Att följa med två systrar som vilar ut en helg tillsammans med sol och spa räcker inte.

 

"Jakten på det perfekta livet" bygger helt på Hanna Hellquists unika stil och vägran att ursäkta sig. Med henne blir alla intervjusituationer oförutsägbara och ofta underhållande. Så även i går när hon stormade in på en fertilitetsklinik i Danmark och gapade om "dunkar med sperma" och ställde frågor som ingen annan riktigt vågar.

 

Den nya serien liknar hennes förra, men det betyder inte att vi sett det förut. Hanna prövar alltid nya stigar och det är ett nöje att följa henne. Även när hon är utklädd till spermie.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: