ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Anders Nunstedt

Musikåret 2011 kan bli superbra

Läs fler krönikor! Här är Anders Nunstedts samlingssajt
ANNONS:
Tidigare artiklar
Visa flerVisa färre
Lady Gaga, Coldplay, U2 och Madonna.
Det är några av stjärnorna som kan göra att musikåret 2011 blir super.
Avslutningen på fjolåret var ovanligt fridfull. Michael Jacksons postuma album kom som planerat, i övrigt var det inga av de stora namnen som märktes i den hektiska julhandeln.
Nästa år kommer det definitivt att bli ändring. Om stjärnorna håller vad de lovat kommer julafton inte bara i december nästa år, utan lite då och då.
Den Svenska Supercomebacken stavas förstås Roxette. I februari kommer Per Gessles och Marie Fredrikssons första studioalbum på tio år.
Men blir det den Stora Svenska Skivan 2011?
Tveksamt. Redan under första halvåret väntas ju nya album från bland annat Kleerups Me And My Army, Lykke Li, Niclas Frisk, Agnes och September.
Internationellt ser det också spännande ut. Ta White Lies, Glasvegas, Strokes, Fleet Foxes och Franz Ferdinand som små exempel.
Eller det, på papperet, oerhörda samarbetet mellan Kanye West och Jay-Z. Och - förstås - senaste superstjärnan Lady Gaga.
Liveåret är en annan femma.
Iron Maiden är givetvis sommarens stora åkattraktion på förhand, men The Arks avskedsturné, Robyns fortsättning och Håkan Hellströms avancerade planer på att turnera i vinter, vår och sommar kommer att vara stekheta alternativ.
I dag listar vi drygt hundra album och femtio konserter. Det kommer givetvis bli betydligt fler under 2011.
Med lite tur kan det till och med bli super.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: