Expressen Nöje på Facebook

Snackisarna - och nyheterna

Expressen Nöje på Twitter

Häng med - @ExpressenNoje

Storlek på text:
Skriv ut text
Rosario Dawson och Clive Owen i "Sin City". Nu står det klart att det blir en uppföljare till den första filmen. Foto: - - Rosario Dawson och Clive Owen i "Sin City". Nu står det klart att det blir en uppföljare till den första filmen. Foto: - -

Klart med "Sin City 2": "Känt en förpliktelse"

Annons:

Spekulationerna stämde: Det blir en "Sin City 2".

Filmbolaget Dimension Films har nu officiellt bekräftat att Robert Rodriguez får göra en uppföljare till filmen med den brutala serieestetiken.

Spekulationerna stämde: Det blir en "Sin City 2". Filmbolaget Dimension Films har nu officiellt bekräftat att Robert Rodriguez får göra en uppföljare till filmen med den brutala serieestetiken.

Enligt Empire Online får uppföljaren titeln "Sin City: A dame to kill for". Precis som förut bygger den på serietecknaren Frank Millers manus.

"Jag har velat återförenas med Frank Miller och återvända till den värld han skapade sedan den dag vi gjorde originalet, men vi har känt en förpliktelse mot fansen att vänta tills vi har något helt exceptionellt att komma med", säger Rodriguez i ett pressmeddelande.

"Sin City 2" börjar spelas in i sommar.

Annons:
MEST LÄST PÅ EXPRESSEN.SE/NÖJE
Annons:
Annons:
TV-KRÖNIKAN
Annons:
Annons:
MEST LÄST I DAG
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
Annons:
ISABEL ADRIANS BLOGG
TV-BLOGGEN
Annons:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
MODEBLOGGEN
Annons:
WEBBTEST
NÖJE
WEBBTEST
WEBBTEST
WEBBTEST
Senaste nytt
Annons:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader