ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
I samband med att Kim Kardashian skrev "Kan inte sova i natt" på Twitter la hon ut den här bilden. Foto: Twitter.com/kimkardashian
I samband med att Kim Kardashian skrev "Kan inte sova i natt" på Twitter la hon ut den här bilden. Foto: Twitter.com/kimkardashian

Kim Kardashian la ut  en trosbild på Twitter

ANNONS:
Tidigare artiklar

När Kim Kardashian har problem att sova verkar hon inte räkna får.

I stället är det Twitter som gäller.

Där hon delade med sig av en lättklädd bild på sig själv.

Det var natten mellan tisdag och onsdag amerikansk tid som Kim Kardashians skönhetssömn inte ville infinna sig.

"Kan inte sova i natt", skrev hon kort och gott på Twitter.¨ Kardashian-trion. Foto: Planet Photos Kardashian-trion. Foto: Planet Photos

Så vad göra?

Naturligtvis bifoga den trosbild du ser här ovan till kommentaren.

På onsdagen släpptes dessutom mer lättklädda bilder på Kim med syskonen Khloé och Kourtney Kardashian. De bilderna är tagna i samband med att systertrion lanserar en gemensam underklädeskollektion, skriver People.com.

"Är ovarsamt"

Allt detta i kölvattnet av att "Mad men"-skådespelaren Jon Hamm, 40, nyligen kallade Kim, precis som Paris Hilton, för "idioter" i brittiska Elle.

Kim Kardashian, 31, var inte sen att kommentera uttalandet. Och det naturligtvis på Twitter:

"Vi jobbar alla hårt och vi måste respektera varandra. Att kalla någon som driver sitt eget företag, är en del av en framgångsrik tv-serie, skriver, designar och skapar för "dum" är ovarsamt".

Därefter tog Hamm - som nu marknadsför den kommande säsongen av tv-serien "Mad Men" - bladet från munnen ännu en gång och sa nyligen till E! News:

- Jag känner inte Ms. Kardashian. Jag känner till hennes publika personlighet. Det jag sa var menat att handla om genomslagskraften i vår kultur och var inte personligt, men hon tog illa vid sig, och det är hennes rätt."

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: