Katerina Kazelis klarade sig inte kvar i "Big brother". På söndagen blev hon utröstad av tittarna. Foto: TV11
Katerina Kazelis klarade sig inte kvar i "Big brother". På söndagen blev hon utröstad av tittarna.  Foto: TV11

Katerina Kazelis fick lämna "Big brother"

Publicerad
Ständigt nominerad - och hon klarade sig kvar fram till nu.
Men på söndagen tvingades Katerina Kazelis lämna "Big brother".
- Det har varit jobbigt att vara instängd, säger hon i direktsändningen på TV11.
Ytterligare en deltagare har tvingats lämna "Big brother" - denna gång Katerina Kazelis. 
Hon, Gurkan Gasi och Peter Orrmyr var de tre nominerade under söndagens livesändning. I den trion valde tittarna att rösta bort Katerina.
När hon återser verkligheten i form av "Big brother"-studion är hennes första ord:
- Det känns skönt.  Det har varit jobbigt att vara instängd.

"Mina nära och kära"

Katerina fortsätter att berätta att hon så snabbt som möjligt ska ta kontakt med familj och vänner.
- Nu vill jag gärna ringa till mamma och mina nära och kära, om jag nu har dem kvar, säger hon.
Katerina beskriver stämningen i huset som kärleksfull.
Men: 
- Det har varit mycket så att de vill få ut mig till varje pris.
När hon ska tippa en möjlig vinnare i programmet - som kommer närmare och närmare en upplösning - ligger Gurkan eller Simon på hennes topplista. 

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida