ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Jacksons kropp ska visas upp för allmänheten

ANNONS:
Läs mer
Michael Jacksons kropp kommer på torsdagen att föras till ranchen Neverland. På fredag eller lördag kommer han att läggas på lit de parade för allmänheten, rapporterar flera medier.
Flera nyhetsmedier rapporterar att Jacksons kropp kommer att föras till ranchen Neverland i centrala Kalifornien där Jackson bodde från 1988 fram till 2005. Trots att Jackson inte bott på Neverland under de senaste åren har ranchen stannat i hans ägo. Enligt sajten TMZ kommer Jacksons kropp klockan tio på torsdag förmiddag köras till Neverland följd av en kortege på 30 bilar.

Kroppen visas upp

Foto: Kokin/Julien'S Auctions ShaanEnligt samma sajt kommer Michael Jacksons kropp att läggas på lit de parade för allmänheten på antingen fredag eller lördag. Lit de parade innebär att en avlidens kropp visas för allmänheten under en kortare eller längre period. Traditionen är vanlig i katolska länder, men inte vanligt förekommande på andra ställen. En annan världsstjärna som lagts på lit de parad är Elvis. Efter att ha balsamerats fördes hans kropp till Graceland, där över 30 000 fans tog ett sista farväl. Två dagar senare hölls hans begravning i vardagsrummet på Graceland, och det spekuleras i att även Michael Jackson kommer att begravas på sin egendom.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: