ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
TITTARNA RASAR. Olinda Borggren har med pakter och intriger i "Paradise Hotel" blivit impopulär hos många tv-tittare.
TITTARNA RASAR. Olinda Borggren har med pakter och intriger i "Paradise Hotel" blivit impopulär hos många tv-tittare.

Hatattacker mot "Paradise"-Olinda

ANNONS:
Tidigare artiklar
Läs mer
Visa flerVisa färre
Hatattackerna mot Olinda Borggren fortsätter trots att hon fick lämna Paradise Hotel i går.
På TV4:s hemsida tävlar tittarna om vem som kan smutskasta henne mest.
Jag är rädd att någon ska slå ned mig när jag går på stan.
Olinda Borggren blev på nolltid den mest omdiskuterade tv-personligheten i dokusåpavärlden. Men den mesta uppmärksamheten är inte smickrande. Kort sagt – Olinda är avskydd av tv-tittarna. Efter att hon blivit bortvald av konkurrenten Sofia Hellqvist i gårdagens program skrev hundratals personer på TV4:s hemsida och "Paradise Hotels" officiella chatt vad de tycker om Olinda.

Kallas "äcklig"

"Överklasskossa", "ondskan personifierad", "manipulativ", "äcklig" är några av de snällare omdömena. Hon hånas för allt från sina läppar till sin dialekt. Nu berättar Olinda om hur hon ser på hatattackerna mot hennes person: – Jag orkar inte läsa allt elakt som skrivs om mig, men det är klart att jag kan bli ledsen, säger hon.

Rädd för våld

Det har gått så långt att hon fruktar att någon som retat upp sig på henne ska komma fram och bli våldsam när hon går ut. – Men hittills har folk varit glada och gulliga, särskilt barnen, säger hon. Men Olinda frågar också, retoriskt och självironiskt: – Utan mig hade det inte varit "Paradise Hotel", för vem skulle då varit ondskan själv? Men jag är inte medietränad, och jag har gjort bort mig lite grann. Jag visste att det skulle bli tufft, men man inser aldrig hur det är förrän man är där, säger Olinda.

"Skönt att åka ut"

Trots allt var det inget hårt slag att tvingas lämna "Paradise Hotel", nu ska hon ta ledigt och vila upp sig. – Det var skönt att åka ut. Då kan ni skriva om de andra tomtarna och jag kan jag få lite semester, säger hon. Vad tycker du om din insats i "Paradise Hotel"? – Jag är sjukt nöjd! Alla program behöver någon som är ond. Men jag är inte så elak som jag framstår i tv.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: