Supermodellen visade upp en paljettklänning från den kommande H&M x Balmain-kollektionen på Harpers Bazaars fest i New York. Foto: Broadimage/Rex ShutterstockSupermodellen visade upp en paljettklänning från den kommande H&M x Balmain-kollektionen på Harpers Bazaars fest i New York. Foto: Broadimage/Rex Shutterstock

Supermodellen visade upp en paljettklänning från den kommande H&M x Balmain-kollektionen på Harpers Bazaars fest i New York.

 Foto: Broadimage/Rex Shutterstock
Typsik Balmain-stil med markerade axlar och mönstermix. Foto: Beimage/Rex ShutterstockTypsik Balmain-stil med markerade axlar och mönstermix. Foto: Beimage/Rex Shutterstock

Typsik Balmain-stil med markerade axlar och mönstermix.

 Foto: Beimage/Rex Shutterstock
Klänningen kommer kosta 4 999 kronor i butik. Foto: Beimage/Rex ShutterstockKlänningen kommer kosta 4 999 kronor i butik. Foto: Beimage/Rex Shutterstock

Klänningen kommer kosta 4 999 kronor i butik.

 Foto: Beimage/Rex Shutterstock
Kendall Jenner i Balmain för H&M. Foto: Paul A. Hebert/Press Line/SplashKendall Jenner i Balmain för H&M. Foto: Paul A. Hebert/Press Line/Splash

Kendall Jenner i Balmain för H&M.

 Foto: Paul A. Hebert/Press Line/Splash
Kylie Jenner i Balmain för H&M. Foto: Paul A. Hebert/Press Line/SplashKylie Jenner i Balmain för H&M. Foto: Paul A. Hebert/Press Line/Splash
Kylie Jenner i Balmain för H&M. Foto: Paul A. Hebert/Press Line/Splash
Gigi Hadid. Foto: Srpp/ Splash NewsGigi Hadid. Foto: Srpp/ Splash News

Gigi Hadid.

 Foto: Srpp/ Splash News

Gigi Hadid i klänning från H&M x Balmain

Publicerad

H&M + Balmain.

Här går supermodellen Gigi Hadid på premiär i en klänning från kollektionen som släpps den 5 november.

Klänningen kommer att kosta 4 999 kronor.

Gigi Hadid, 20, gav oss ännu en sneak peak på H&M:s kommande designsamarbete när hon äntrade Harpers Bazaar fest i New York under torsdagskvällen.

LÄS MER: Modeexperten om H&M X Balmain.

Supermodellen bar en typisk Balmain-klänning, mönstrad med markerade axlar tillsammans med ett par svarta klackar.

Klänningen som landar i butik och online den 5 november kommer att kosta 4 999 kronor.

Tidigare har vi sett systrarna Jenneri plagg från kollektionen på röda mattan. På Billboard Music Awards i maj syntes Kendall – som även frontar kollektionen – i en urringad tröja med långa ärmar. LillasysterKylie bar en klänning i svart och guld med markerad midja.

H&M samarbetar med Balmain

Allt om Modes trendexpert Emma Danielsson ser fram emot H&M:s designsamarbete med det franska modehuset.

– Balmain ligger verkligen i ropet. Sedan är det extra roligt när det är ett riktigt lyxigt modehus, som man aldrig skulle ha råd att handla hos annars, har hon tidigare sagt.

Det är Olivier Rousteing som står bakom kollektionen.

– Mitt främsta mål som designer är att nå ut till mina fans. H&M ger mig en unik möjlighet att bjuda in alla till Balmains värld, så att de får ta del av drömmen och tillsammans kan vi skapa en global #HMBalmaination", säger han i ett pressmeddelande.

Förra året var det Alexander Wang som fick uppdraget att skapa plagg med sitt signum för H&M.

LÄS MER: Här är alla H&M:s designsamarbeten - har du koll?

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag