Fredrik Ljungberg har gift sig med sin Natalie

Publicerad

LONDON. Bröllopsklockorna ringde i London på lördagskvällen.

För Fredrik Ljungberg.

Han gifte sig med sin Natalie Foster på magnifika Naturhistoriska museet.

Det går onekligen att hålla bröllop på sämre platser. Fredrik Ljungberg och Natalie Foster tog över entréhallen på Naturhistoriska museet i går kväll för att fira sitt bröllop.

Det var svärfar, Daryl Foster, som stod för kalaset. Daryl Foster är vd för en av Europas största privata taxibolag, Addison Lee och det var han som hyrt Naturhistoriska.

Gästerna anlände i allt från Bentleys till London taxis till huvudentrén på Cromwell Road. Bland gästerna fanns förre förbundskapten Lars Lagerbäck, hockeyspelaren Mats Sundin och den engelska förre fotbollspelaren Tony Adams.

"Lite nervös"

Själv smet dock brudgummen in sidovägen. Fredrik Ljungberg hade twittrat om sina känslor några timmar tidigare:

”Little bit nervous” - lite nervös - skrev den förre Arsenal-stjärnan på sin twitter-sida på fredagskvällen, några timmar före ceremonin.

En rörd Lili Assefa, Fredrik Ljungbergs agent, sa så här till Expressen efter ceremonin.

– De är gifta nu och det var fantastiskt vacker.

Fredrik Ljungberg lärde känna Natalie Foster redan för sju år sedan och 2011 bekräftade de officiellt att de var ett par.

Den 37-årige Fredrik Ljungberg lade av med fotbollen för två år sedan men han har valt att bo kvar i London där han bland annat gett sig in i fastighetsbranschen.

Han och Natalie fick i mars i fjol en dotter tillsammans, Aria Billie Ljungberg. Och i går blev de så slutligen hustru och make bland dinosaurier och annat på Naturhistoriska.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag