Nu står Henrik Schyffert och Fredrik Lindström för första gången på scenen tillsammans. Foto: Ulf Ryd
Nu står Henrik Schyffert och Fredrik Lindström för första gången på scenen tillsammans. Foto: Ulf Ryd

Fredrik Lindström och Henrik Schyffert gör en show ihop

Publicerad
Uppdaterad
Fredrik Lindström och Henrik Schyffert står på scenen tillsammans för första gången. I början av nästa år sätter de upp en krogshow på Berns i Stockholm.
- Det är jättekul. Henrik och Fredrik har längtat efter att jobba med varandra, säger Dragana Maksimovic, presschef för showen.
De har gjort en rad succéer tillsammans tidigare. Men nu står Henrik Schyffert och Fredrik Lindström för första gången på scenen tillsammans. Lindström hjälpte Schyffert med manus till "The 90's - ett försvarstal" som blev en stor framgång. Nu slår de sig samman för en krog-show på Berns med start nästa år. "Ljust & Fräscht" handlar om "det perfekta boendet där skillnaden mellan fjädervit och kritvit är lika viktig som om du är din soffa". Men så mycket mer vill man inte avslöja.
- Förväntningarna är stora bland alla som jobbar med det här men arbetet har precis börjat. Det blir en krogshow på Berns men så mycket mer är inte klart ännu, säger Dragana Maksimovic, presschef för showen som produceras av Blixten & Co.

"Jättekul"

Krogshowen har än så länge 23 datum inplanerade i januari, februari och mars 2011.
- Det är jättekul att det här blir av med Henrik och Fredrik, det är några av de finaste namnen i svensk humor och de har längtat efter att få jobba ihop också, säger Dragana Mak-simovic.

"Larvigt projekt"

På twitter skriver Henrik Schyffert kort-fattat om projektet:
- Fredrik och jag fotades i dag för ett nytt, larvigt projekt.
Biljettsläpp är 3 juni.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida