ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Nu står Henrik Schyffert och Fredrik Lindström för första gången på scenen tillsammans. Foto: Ulf Ryd
Nu står Henrik Schyffert och Fredrik Lindström för första gången på scenen tillsammans. Foto: Ulf Ryd

Fredrik Lindström och Henrik Schyffert gör en show ihop

ANNONS:
Fredrik Lindström och Henrik Schyffert står på scenen tillsammans för första gången. I början av nästa år sätter de upp en krogshow på Berns i Stockholm.
- Det är jättekul. Henrik och Fredrik har längtat efter att jobba med varandra, säger Dragana Maksimovic, presschef för showen.
De har gjort en rad succéer tillsammans tidigare. Men nu står Henrik Schyffert och Fredrik Lindström för första gången på scenen tillsammans. Lindström hjälpte Schyffert med manus till "The 90's - ett försvarstal" som blev en stor framgång. Nu slår de sig samman för en krog-show på Berns med start nästa år. "Ljust & Fräscht" handlar om "det perfekta boendet där skillnaden mellan fjädervit och kritvit är lika viktig som om du är din soffa". Men så mycket mer vill man inte avslöja.
- Förväntningarna är stora bland alla som jobbar med det här men arbetet har precis börjat. Det blir en krogshow på Berns men så mycket mer är inte klart ännu, säger Dragana Maksimovic, presschef för showen som produceras av Blixten & Co.

"Jättekul"

Krogshowen har än så länge 23 datum inplanerade i januari, februari och mars 2011.
- Det är jättekul att det här blir av med Henrik och Fredrik, det är några av de finaste namnen i svensk humor och de har längtat efter att få jobba ihop också, säger Dragana Mak-simovic.

"Larvigt projekt"

På twitter skriver Henrik Schyffert kort-fattat om projektet:
- Fredrik och jag fotades i dag för ett nytt, larvigt projekt.
Biljettsläpp är 3 juni.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: