ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Kristin Kaspersen och Hans Fahén är återigen programledare på Fort Boyard.
Kristin Kaspersen och Hans Fahén är återigen programledare på Fort Boyard.

"Fortet" blir en dokusåpa

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre
FORT BOYARD. Fortet blir dokusåpa.
TV4 ska filma kändisarna även utanför tävlingen och det kan bli sexscener.
Vi utesluter inte att vi filmar om de har sex, bekräftar Anders Knave, underhållningschef på kanalen.
TV4 känner av den hårda konkurrensen från de kommersiella kanalerna TV3 och Kanal 5. Därför ändrar man nu på sin gamla tittarsuccé "Fortet". Från att ha varit ett renodlat tävlingsprogram ska TV4 nu även ha med reality. – Allt dras mer och mer åt det hållet. Vi ska plocka in det i "Fortet" och se hur det fungerar, berättar Anders Knave. Han tar i dag emot 50 svenska kändisar som anländer hit till franska Atlantkusten, men de vet inte vad TV4 har planerat:

Land-team

Kändisarna ska följas av kameror - dygnet runt. – Vi ska ha ett team i land som tar emot kändisarna när de har tävlat. Sedan ska de följa dem och få med det som händer utanför tävlingen, berättar Anders Knave. Han fortsätter: – Vi ska fånga känslor och händelser. Hur långt TV4 kommer att gå vill Anders Knave inte gå in på, men han bekräftar att det kan komma att handla om sexscener. – Det är ingenting vi utesluter, men det är inte det primära. – Men å andra sidan, är det deltagare som finner varandra på fortet, så ska vi även filma det.

Turnering

Andra förändringar i årets upplaga av "Fortet", som sänds efter årsskiftet, är att tävlingen blir en turnering. – Nu ska det ultimata kändislaget koras. Allt avslutas med en stor galafinal, säger Anders Knave.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: