Expressen Nöje på Facebook

Snackisarna - och nyheterna

Expressen Nöje på Twitter

Häng med - @ExpressenNoje

Storlek på text:
Skriv ut text
Stellan Skarsgård har en av rollerna i kommande storfilmen "The Avengers". Foto: Cornelia Nordström Stellan Skarsgård har en av rollerna i kommande storfilmen "The Avengers". Foto: Cornelia Nordström

Stellan Skarsgård klar för ny superhjältefilm

Annons:
Stellan Skarsgård är klar för superhjältefilmen "The avengers" med planerad premiär i 3D i maj 2012.
Bland motspelarna: Scarlett Johansson, Samuel L Jackson, Mark Ruffalo och Robert Downey Jr.
"The avengers" är superhjältarnas dream team, en grupp sammansatt av bland andra Iron man, Hulken, Captain America och Thor. Filmen är planerad att ha premiär i 3D i maj nästa år.
Stellan Skarsgård bekräftar för TT Spektra att han kommer att spela samma roll som i kommande "Thor": Doctor Selvig. Inte mycket är ännu känt om rollfiguren utöver att Selvig är en vetenskapsman i New Mexico.

De mest populära hjältarna

Klart är däremot att "The avengers" blir en stjärnspäckad historia. Förutom Scarlett Johansson (som spelar hjältinnan Black widow) och Downey Jr (som Iron man) kommer Skarsgård att dela duk med bland andra Samuel L Jackson, Mark Ruffalo och Hugo Weaving. Filmen ska regisseras av Joss Whedon.
"The avengers" skapades 1963 av serielegendaren Stan Lee som slog ihop de mest populära hjältarna från sina serier för bolaget Marvel. Under åren har medlemmarna växlat, liksom seriens namn. Den har kommit ut under titlar som "The new avengers", "The mighty avengers" och "Dark avengers".
"Thor", regisserad av Kenneth Branagh, har svensk premiär den 29 april - en vecka före USA-premiären.
Annons:
MEST LÄST PÅ EXPRESSEN.SE/NÖJE
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
MEST LÄST I DAG
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
Annons:
ISABEL ADRIANS BLOGG
TV-BLOGGEN
Annons:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
MODEBLOGGEN
Annons:
WEBBTEST
NÖJE
WEBBTEST
WEBBTEST
WEBBTEST
Senaste nytt
Annons:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader