ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Den tretton år långa relationen mellan Vanessa Paradis och Johnny Depp uppges vara slut. Foto: Mario Anzuoni
Den tretton år långa relationen mellan Vanessa Paradis och Johnny Depp uppges vara slut. Foto: Mario Anzuoni

Vanessa Paradis och Johnny Depp lever separata liv

ANNONS:
Tidigare artiklar
Nu uppges familjelyckan vara slut för Vanessa Paradis och Johnny Depp.
Enligt en källa till tidningen People.com lever stjärnorna inte längre som ett par.
- Det är så sorgligt, säger uppgiftslämnaren till tidningen.
Johnny Depp, 48, och Vanessa Paradis, 39, lever inte längre som ett par. Enligt en uppgiftslämnare till tidningen People.com är stjärnparets förhållande redan slut och de båda lever vars sitt liv, separat från varandra.

Kom ensam till galan

Enligt tidningen ska paret inte ha synts på röda mattan tillsammans på över ett år och i helgen anlände Johnny Depp till Golden Globe-galan ensam.
- Han höll huvudet sänkt och log inte. Han såg uppriven ut. Han klev ner från scenen och gick direkt mot utgången, berättar en källa enligt nätupplagan av Daily Mail.
Och enligt tidningen så är det inte första gången som Paradis inte funnits vid filmstjärnans sida. I november ska Paradis ha valt att gå på en konsert i stället för att närvara på premiären av "The Rum Diary" i Paris och när den fjärde "Pirates of the Carribean"-filmen hade premiär på filmfestivalen i Cannes förra året var Paradis också frånvarande.

Kontakt med advokat

Separationsrykten har florerat under en tid och enligt Radar Online har relationen varit skakig länge, något som har påverkat Johnny Depp privat.
- Johnny hanterar ingenting bra just nu, säger en källa till tidningen.
Stjärnans vänner uppges vara oroliga och tidningen rapporterar också att Depp varit i kontakt med en advokat.
- De är inte gifta, men de har varit tillsammans i år och har barn tillsammans så det är inte så enkelt som att bara göra slut.
Johnny Depp och Vanessa Paradis har varit tillsammans i nära fjorton år och har barnen Lily-Rose, 12, och Jack, 9, tillsammans.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: