Vanessa Hudgens och Zac Efron. Foto: TORII
Vanessa Hudgens och Zac Efron. Foto: TORII

Vanessa Hudgens och Zac Efron träffas igen

Publicerad
Uppdaterad
Vanessa Hudgens och Zac Efron ryktas vara tillsammans igen.
"High school musical"-paret gjorde nyligen slut.
I helgen sågs de hålla handen på en nattklubb, skriver Perezhilton.com.
"Gammal kärlek rostar aldrig" verkar gälla superstjärnor också. I slutet av förra året meddelade Zac Efron, 23, och Vanessa Hudgens, 21, att deras förhållande sedan fyra år tillbaka var över. Då sa källor att skådespelarparet vuxit ifrån varandra. Nu verkar det som att Disneystjärnorna hittat tillbaka till varandra.

Puttade bort

I helgen sågs de på en nattklubb tillsammans.
- Det såg ut som att de var ett par igen, säger en källa till Perezhilton.com.
De kom till klubben samtidigt och ska ha hållit handen flera gånger under kvällen.
Men någon kyss blev det inte. Zac ska ha böjt sig framåt för att kyssa Vanessa. Men hon puttade bort honom när någon försökte att ta en bild på dem.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida