ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Valeria Lukyanova om påhoppen: Smickrad

ANNONS:
Tidigare artiklar
Visa flerVisa färre

Valerie Lukyanova, 21, är tjejen som ser ut som en Barbie och som fått folk över hela världen att diskuterar hennes utseende. Många säger att hon är vacker, andra att hon ser ful och overklig ut.

- Jag är en idealist och perfektionist, jag vill att mitt utseende ska reflektera världen inom mig och hur jag mår, säger Valerie i en intervju med V Magazine.

På Valeria Lukyanovas Facebooksida, som över femhundratusen användare "gillar", har hon lagt upp ett stort antal bilder och de kommenteras flitigt. Besökarna på sidan kallar Valerie för ängel, Barbie och docka. Men det finns även de som kallar henne freak, ful och skrämmande.

Valeria gjorde nyligen sitt första stora modelljobb i tidningen V Magazine och reaktionerna har varit många.

Får hjälp med kläder

Kroppen och ansiktet kommenteras, men även det långa håret, de utmanande kläderna och det sminkade ansiktet är ett samtalsämne. Valerie berättar att hon får hjälp med bland annat kläderna.

- Min nära vän Dominika är modedesigner och hon hjälper mig att skapa de kläder som stämmer överens med det andliga inom mig. Dominika ritar de kläder vi skapar, berättar Valerie och tillägger:

- Hur sminkningen ska se ut för dagen bestämmer jag under tiden som jag lägger min makeup. Jag är väldigt konstnärlig och jag älskar dramatisk, men även ljus sminkning. Och jag älskar processen att ta fram och hitta formerna.

Tror hon är fejk

Med sin pinnsmala midja, stora byst och gigantiska blå ögon är det många som tror att hon inte är på riktigt, snarare en skapelse via dator och bildbehandling.

- Att det inte är på riktigt är bara en dålig ursäkt. Det finns massor av videoklipp på internet som visar hur jag verkligen ser ut. En del sprider även rykten och retuscherar mina bilder för att skada mig. Men jag tar inte åt mig, säger Valeria.

- Många säger elaka saker om personer för att de själva vill vara perfekta. Jag lägger ner mycket tid, men de säger bara att det är något skapat av kirurger eller photoshop-konstnärer.

- Jag är en idealist och perfektionist, jag vill att mitt utseende ska reflektera världen inom min och hur jag mår.

"Smickrad"

Påhoppen och ryktena om att hon ska var fejk tar hon snarare som en komplimang.

- Jag är till och med smickrad. Det är vad framgång handlar om. Jag är glad om folk uppfattar mig som overklig, det bevisar att jag gör ett bra jobb, säger hon.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: