ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Sofia och Carl Philip fastnade på
bild när de lämnade prinsens lägenhet tillsammans. Paret ska även ha setts handla flera gånger i den lokala matbutiken vid Järntorget i Gamla stan. Framtiden för paret är dock osäker då Sofia planerar att resa till Afrika för volontärarbete och prinsen ska fortsätta sina studier på Lantbrukaruniversitetet i Skåne. Foto: Roger Vikström
Sofia och Carl Philip fastnade på bild när de lämnade prinsens lägenhet tillsammans. Paret ska även ha setts handla flera gånger i den lokala matbutiken vid Järntorget i Gamla stan. Framtiden för paret är dock osäker då Sofia planerar att resa till Afrika för volontärarbete och prinsen ska fortsätta sina studier på Lantbrukaruniversitetet i Skåne. Foto: Roger Vikström

Sofia Hellqvist sover över hos Carl Philip

ANNONS:
Här lämnar Sofia Hellqvist och Carl Philip prinsens
lägenhet vid Slottsbacken en tidig morgon.
I största hemlighet har hon sovit över hos sin pojkvän. Nu planerar
paret för en sommar tillsammans.
Det var relationen som överraskade de flesta. Prins Carl Philip, 30, tillsammans med före detta dokusåpadeltagaren Sofia Hellqvist, 25. De träffades redan för två år sedan, men förra hösten började de umgås intensivt efter att han blivit singel.
Få i prinsens omgivning trodde till en början på relationen mellan Carl Philip och Sofia, men prinsen lyssnade inte på alla olyckskorpar.

Sover hos prinsen

Han har personligen inte gått ut med att Sofia Hellqvist är hans nya flickvän och på direkt fråga har han till och med sagt: "Jag är singel".
Men de nytagna bilderna som Extra kan publicera visar något helt annat. De är tagna en tidig morgon vid Stockholms slott och visar hur Carl Philip och Sofia lämnar hans lägenhet. I största hemlighet har hon nämligen den senaste tiden fått sova över hemma hos Carl Philip som bor i ett angränsande hus till slottet. De har umgåtts flitigt hemma hos Carl Philip och flera gånger har paret setts i den lokala matbutiken vid Järntorget i Gamla stan.
Sofia har legat väldigt lågt på sistone men håller enligt uppfgiter till Extra på att starta upp en hjälporganisation i Afrika. Den 5 september förra året reste hon på en två månader lång volontärresa till Ghana där hon besökte barnhem, hjälpte till att bygga kvinnocenter och samlade in pengar till välgörenhet. Nu är det den typen av hjälparbete som Sofia Hellqvist vill ägna sig åt.

Framtiden är oklar

Carl Philip lägger ännu en tid sitt fokus på studierna vid Alnarps lantbrukaruniversitet i Skåne där han pluggat sedan våren 2009, vad som händer sedan är oklart.
- Han fortsätter sina studier. I alla fall under våren, tills terminen är slut, sedan får vi se, berättar hovet.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: