ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Charlotte Perrelli och Anders Jensen på efterfesten efter Melodifestivalens deltävling i Malmö. Foto: Sven Lindwall
Charlotte Perrelli och Anders Jensen på efterfesten efter Melodifestivalens deltävling i Malmö. Foto: Sven Lindwall

Skriver om sin kärlek till Charlotte Perrelli

ANNONS:
Tidigare artiklar

Deras förhållande började med långa telefonsamtal.

Därefter bestämde Charlotte Perrelli och Anders Jensen att de skulle träffas.

"Resten är historia, vi har varit oskiljaktiga sedan dess", skriver Jensen i sångerskan blogg.

Det var i slutet av februari som Charlotte Perrelli, 37, berättade i "Äntligen morgon" i Mix Megapol att hon hade träffat en ny man, Anders Jensen.

- Det var så att jag faktiskt hade bestämt mig, men helt plötsligt så stod han där och han var ganska snygg, intelligent och dessutom var han envis och det tror jag behövdes, sa hon i radioprogrammet.

Under Perrellis deltagande i årets Melodifestival fanns Anders Jensen på plats, och sångerskan berättade då kort om känslorna för Expressen.

- Jag är jättelycklig med honom. Vi är likasinnade och det är skönt att han inte är i min bransch. Man kan prata om andra saker.

Charlotte Perrelli har även vid ett antal tillfällen skrivit om kärleken på sin blogg på Damernas Världs hemsida.

Det är även där som Anders Jensen, 35, nu har skrivit ett längre inlägg, där han kommenterar sitt förhållande med sångerskan, samt skriver om sitt tidigare äktenskap med TV4-programledaren Suzanne Sjögren.

"Ständig oro"

"Förra våren/sommaren lämnade min dåvarande fru Suzanne mig och ville gå vidare i livet. Vi hade då 1 1/2 år bakom oss av ständig oro, hjälplöshet och rädsla då vår dotter insjuknat i Leukemi. Vi blev mer fokuserade på nästa behandling, nästa provtagning, nästa medicin, än vad vi var och blev på varandra", skriver Anders Jensen på Charlotte Perrellis blogg.

Anders Jensen skriver vidare att hans och Suzanne Sjögrens dotter nu mår bra och att ett år återstår av hennes behandling.

Han beskriver även hur förhållandet med Perrelli började.

"Jag levde själv i 7 månader innan jag en dag träffade Charlotte", skriver han och fortsätter senare:

"Mitt första telefonsamtal med Charlotte varade i fem timmar… dagen efter blev lika långt... efter en vecka med långa telefonsamtal och med sömnbrist så bestämde vi oss för att ses. Resten är historia, vi har varit oskiljaktiga sedan dess."

"Vanlig kille och tjej"

Anders Jensen skriver också att Perrelli och Suzanne Sjögren har setts och att de "båda bara har gott att säga om varandra" samt att det inte finns några "hard feelings inblandat".

"Jag hoppas att Charlotte och jag kan få chansen att skapa ett nytt liv tillsammans utan en massa spekulationer. Vi är en vanlig kille och tjej, en vanlig pappa och mamma som valt att börja om med en massa kärlek för varandra. Det som kallas den nya typen av familj... eller som vi själva kallar oss. Familjen annorlunda ;)".

Charlotte Perrelli var tidigare gift med Nicola Perrelli.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: