ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Stefan Blomqvist och Thilde Höök har varit ett par sedan "Bonde söker fru" 2009 och är snart färdiga med sitt drömhus. Foto: Mikael Wallerstedt
Stefan Blomqvist och Thilde Höök har varit ett par sedan "Bonde söker fru" 2009 och är snart färdiga med sitt drömhus. Foto: Mikael Wallerstedt

Så gick det sen för kärleksparen i "Bonde söker fru"

ANNONS:
Läs mer
Pär-Ola och Louise bröllop är inte det första i "Bonde söker fru":s historia. Det är det fjärde. Men ett av de äkta paren bor inte ihop - medan ett annat par gör det, men de bygger hus i stället för att planera bröllop. Så gick det sen för kärleksparen i "Bonde söker fru"!
Magnus och Emma Englund var det senaste "Bonde"-paret som knöt äktenskapens band - och det bara några månader efter att ha träffats i programmet hösten 2008. De har också dottern Thilde, snart två, tillsammans - men separerade tidigare i år (se särskild artikel).

Bygger hus

Jessica Ax träffade sin bonde Andreas Vestesson i första säsongen av succéprogrammet. Foto: Vikström RogerÄven 2009 års säsong av "Bonde söker fru" genererade minst ett "äkta" kärlekspar: Thilde Höök och kärleken Stefan Blomqvist. Stefan flyttade ganska omgående in hos Thilde. Två år senare är kärleken minst lika stark. Och till sommaren står deras drömhus klart.
- Vi har hållit på med huset i ett och ett halvt år så nu längtar jag jättemycket tills det är helt klart. Och det ska bli roligt att börja inreda invändigt och få välja golv i stället för plåtfärg på hängrännor, säger Thilde till Expressen.se.

Inte bråttom

Eftersom husbygget tagit all energi - och alla pengar - har de fått skjuta upp planerna på bröllop och barn.
- Annars hade vi fått renovera med barn på armen och ha ett budgetbröllop, säger Thilde.
De har inte bråttom.
- Pär-Ola sa "det är ju lika bra att förlova sig när man är nykär i stället för att göra det som en nytändning när förhållandet dalar", det tycker jag är en rolig motivering, säger Thilde.
- När man är nykär tycker jag inte direkt att det behövs, då är man så uppe i allt ändå, fortsätter Thilde och skrattar.
Tids nog blir det nog både bröllop och barn, hoppas och tror Thilde. Isabel Orny och Anders Jönsson blev ett par i andra säsongen och gifte sig sommaren 2009. Foto: Hasse Eriksson
Två par som redan hunnit med både och är Andreas Vestesson och Jessica Ax från första "Bonde"-säsongen 2006 och Anders Jönsson och Isabel Ornby från andra säsongen 2007.
Andreas och Jessica gifte sig på pingstafton 2009 och avslöjade i samband med bröllopet att de väntade smått.
16 december samma år blev de föräldrar till Emilia - den första "Bonde"-bebisen.

"Är lite härjig"

Anders Jönsson föll som en fura för Isabel Ornby i andra säsongen av "Bonde söker fru". Knappt två år senare, i juli 2009, gifte paret sig och i september förra året fick de sonen Albin.Första "Bonde -bröllopet". Marita blev bondfru Larsson när hon och Mikael gifte sig i december 2006. Foto: Foto: Tv4.
För Expressen.se berättar Anders att paret är sugna på att ge Albin ett syskon, men att de väntar lite till.
- Det räcker med Albin nu, han är lite härjig, säger Anders.
Men, om vi ska ta det från början, så var det Mikael Larsson och hans Marita som stod för det första bröllopet i "Bonde söker fru". I december 2006 blev Marita Carlqvist bondfru Larsson.
- Ibland har man tur, sade Mikael Larsson till Expressen förra året.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: