ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Prins William var den som ville stämma franska Closer magazine. Foto: Splash News
Prins William var den som ville stämma franska Closer magazine. Foto: Splash News

Prins William bakom beslutet att stämma

ANNONS:
Tidigare artiklar

Prins William uppges vara rasande över toplessbilderna som publicerats på hans fru Kate Middleton.

Det är även han som ligger bakom beslutet att stämma den franska tidningen Closer, skriver Radaronline.

– William vill få ett slut på pressens intrång en gång för alla, säger en källa till tidningen.

I går inleddes en rättslig process för att stämma den franska tidningen Closer efter att de publicerat toplessbilder på Kate Middleton. Nu rapporterar Radaronline att det är Prins William som ligger bakom beslutet att stämma magasinet.

– Han sa till Kate att nu får det vara nog, särskilt efter vad som nyligen hände Harry, och att han måste skydda sin fru och barnen de kan få i framtiden, säger en källa till tidningen.

Sajten skriver även att Prins William och hustrun ser olika allvarligt på bilderna.

– Kate ville inte att William skulle bli galen över toplessbilderna. Hon sa att hon kunde blunda för bilderna eftersom de snart kommer att vara bortglömda. Men William vill ställa Closer till svars och få ett slut på pressens intrång en gång för alla.

Smygfotades

Bilderna på paret ska ha tagits under deras semesterresa till Provence i Frankrike. De bodde på ett privat slott som ägs prins Williams släkting - och befann sig ute vid poolen då de smygfotades.

"Deras Kungliga Högheter förväntade sig att få vara i fred i det här avlägsna huset. Det är otänkbart att någon skulle ta sådana fotografier, än mindre publicera dem", skrev en talesperson för Saint James Palace i ett uttalande när bilderna offentliggjordes.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: