ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Oprah Winfrey tog inte illa upp av Terrence Howards bröstkommentar efter kärlekscenen i filmen "The Butler". Foto: Vs / Splash News
Oprah Winfrey tog inte illa upp av Terrence Howards bröstkommentar efter kärlekscenen i filmen "The Butler". Foto: Vs / Splash News

Oprah Winfrey: "Tja, jag har ju stora bröst"

ANNONS:

Efter kärleksscenen kallade skådespelaren Terrence Howard Oprah Winfreys bröst "tig ol' bitties".

Kommentaren fick vissa av Oprahs vänner att känna sig kränkta å stjärnans vägnar.

Själv tog Oprah inte illa upp - tvärtom tyckte hon den var kul.

Efter att ha filmat mot varandra i den kommande filmen "The Butler" kallade Terrence Howard, 44, Oprah Winfreys bröst "tig ol' bitties", och konstaterade:

– Att hångla med Oprah och att göra kärleksscenerna med henne... hon är en sådan älskvärt yppig kvinna. Hon är väldigt, väldigt vacker. Det var underbart.

Terrence Howard spelar Oprah Winfreys granne och de har en förbjuden kärleksaffär. Det var när skådespelaren gjorde en intervju med sajten Moviefanatic.com om "Dead man down" som snacket kom in på Oprah - och hennes bröst.

Tyckte det var roligt

Medan några av Oprahs vänner tog illa upp av Howards bröstkommentar, tyckte stjärnan själv att kommentaren var rolig, skriver Femalefirst.com.

– Vissa sa att det var förolämpande mot mig, men jag tänkte "Tja, jag har ju stora bröst", förklarade 59-åriga Oprah Winfrey i "Steve Harvey Show".

Talkshowdrottningen avslöjade att kärleksscenen tog längre tid än beräknat eftersom Howard vägrade sluta "missköta" sig.

– Det skulle vara en liten scen, men eftersom Terrence Howard misskötte sig växte det till en större scen, och till en ännu större scen. Han är en misskötsbenägen pojke, sa hon.

"The Butler" är regisserad av Lee Daniels och handlar om en man som är butler till sammanlagt åtta amerikanska presidenter.

Filmen har premiär under 2013.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: