ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Britney Spears har fortfarande inte rätt att fatta egna ekonomiska beslut. Foto: John Shearer
Britney Spears har fortfarande inte rätt att fatta egna ekonomiska beslut. Foto: John Shearer

Nya mardrömmen för Britney Spears

ANNONS:
Britney Spears tycks ha fått ordning på både sin karriär och sitt privatliv.
Men fortfarande har stjärnan inte laglig rätt att bestämma allt om sitt liv och föräldrarna vägrar låta henne vittna i en rättegång mot sin mamma.
- Hon är mentalt inkapabel att vittna, säger Britneys mamma Lynne Spears.
Allt verkar rulla på bra för Britney Spears, 29. Hon har gjort en lovande comeback och hennes förhållande med Jason Trawick kilar på stadigare än någonsin. Men stjärnan får inte göra några finansiella beslut själv, det är fortfarande hennes pappa Jamie Spears som har kontrollen. 2008 omyndigförklarades Britney Spears av en domstol efter att hon brutit ihop mentalt.

Rentvå sitt namn

Nu rivs de gamla såren upp igen när Sam Lufti, stjärnans före detta managern, stämmer Britneys mamma. Lynne Spears skrev en bok för två år sedan, där hon bland annat anklagade hon Sam Lufti för att ha drogat och tagit kontrollen över Britneys liv. Nu vill Sam Lufti rentvå sitt namn. Men trots att det är Britney Spears som anklagelserna handlar om får hon inte vittna i rättegången.
- Hon är mentalt inkapabel att vittna, säger Britneys mamma enligt National Enquirer.
Ett annat bakslag för Britney Spears är att hon inte kan gifta sig. Sångerskan har enligt Nation Enquirer inte laglig rätt att ingå äktenskap. I alla fall inte så länge hon är omyndigförklarad. Och så verkar hennes föräldrar vilja att det fortsätter att vara, skriver tidningen.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: