ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Mia Skäringer tvingades att ställa in den gångna helgens föreställningar av succén "Dyngkåt och hur helig som helst" - efter att ha gått in i väggen. Foto: Robin Benigh
Mia Skäringer tvingades att ställa in den gångna helgens föreställningar av succén "Dyngkåt och hur helig som helst" - efter att ha gått in i väggen. Foto: Robin Benigh

Mia Skäringer om sin separation

ANNONS:
FAKTA

Mia Skäringer


ÅLDER: 34.
FAMILJ: Dotter på sju år, och son på 10 år. Mamman Gun.
BOR: Hyr en sommarstuga i Göteborgs skärgård i väntan på att bygga sitt eget hus på tomten.
AKTUELL: Bloggar på Yourlife.nu, skriver krönikor i Yourlife. Just klar med inspelningarna av succén "Solsidan". Under februari/ mars fortsätter hon med nya föreställningar av "Dyngkåt och hur helig som helst".

Visa merVisa mindre
Tidigare artiklar
Visa flerVisa färre
Mia Skäringer tvingades att ställa in den gångna helgens föreställningar av succén "Dyngkåt och hur helig som helst" - efter att ha gått in i väggen.
Hon berättar i nya numret av magasinet Yourlife att hon parallellt med allt jobb nyligen har separerat från kärleken Danne.
- Jag känner mig... dålig, säger hon.
Mia Skäringer, vars bok "Dyngkåt och hur helig som helst" har sålt i över 150 000 exemplar och även blivit till en hyllad show som på kort tid har setts av 60 000 personer, skrev i måndags på sin blogg att hon gått in i väggen, och därför tvingades ställa in den gångna helgens föreställningar.
"Blev tröttare och nu ligger jag hos nära vänner. Gråter. Andas. Lyssnar på hjärtat som slår normalt igen", skrev hon efter att ha sjukskrivits av läkare.
I kommande numret av Yourlife berättar Mia Skäringer öppenhjärtigt att hon samtidigt med allt jobb även har separerat från sin sambo Danne, och om det dåliga samvetet, då hon inte känt att hon hinner med sina barn.

"Vi jobbar ihop"

Hur är den här separationen jämfört med din första?
- Det här är inte en separation på det viset. Jag och Danne försökte att göra på ett annat sätt, vi har haft skitmycket kul ihop. Vi tar en paus och sen får vi se, men eftersom vi jobbar ihop med min show så ses vi ju hela tiden. Vi försöker att vara människor nu, säger Mia Skäringer till Yourlife och berättar vidare att det nu är viktigt för henne att vara självständig. Och få tid att känna efter.
- Det känns sunt också ibland att trycka på pausknappen. Hur kunde man ha gjort i stället? Går det att reparera? Man stirrar sig så blind på sitt förhållande. Men var är människorna i det hela? Det är det som Danne och jag försöker se. Vi har ingen relation just nu. Vi tittar på varandra. Hör jag vad han säger?

Hade romantisk bild

Idealbilden är fortfarande att äktenskapet är lika med svaret på lyckan...
- Ja, jag har ju haft en oerhört romantisk bild av äktenskapet från början. Jag ville ha barn tidigt, gifta mig. Jag var den som friade till båda männen som har funnits i mitt liv. Fast det hann aldrig bli några bröllop. Och nu vet jag inte längre om jag någonsin kommer att vilja gifta mig. Tiden har liksom slipat ner det där, jag känner att det är ändå ingen som tror på det.

Sätter fokus på barnen

Nu är barnen Mias stora fokus, och hennes mamma har fått tjänstledigt ett halvår för att vara hos sin dotter och barnbarnen när dottern jobbar och är på turné.
- Jag vill ta mina barn under mina vingar nu. Lära dem att all separation inte är ett misslyckande. Det är jätteviktigt. För den skulden kämpar man ju med hela tiden. Jag känner mig... dålig, säger hon till Yourlife.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: